reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dobrze Basiu pamiętasz :) oby wystarczyło, ja np gdy zachodziłam w ciążę z synem właśnie to sex miałam przed owu i po a pomimo tego się udało i tego tobie życzę :)
Wiadomo najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy i rósł sobie bez problemu w brzuszku ale po cichu chciałabym jeszcze jednego chłopca :) wiesz królowa może być tylko jedna :D ;)

reklama
chyba jestem zmuszona podziałać do 18 dc bo mąż mi nie odpuści w tym cyklu :)
bo powiedział ze teraz się poświęci a już w następnych tylko wtedy gdy będzie ochota :)
mam nadzieję że co się z tego wykluje bo jak nie to ja już nie wiem co robić.
hahaha mąż ma determinacje super ! przynajmniej nie musisz go zmuszać podstępem jak ja mojego :D ;)
Działaj kotek ma nas być więcej w lipcu! baaa mamy lipiec opanować!!!

no jasne :)
oby się spełniło :)
kiedy testujesz?
no u mnie jak w 12 dc teoretycznie była owu to powinnam testować ok 24 dc ale poczekam do 07.11. jak nie przyjdzie @ to zatestuje :)

Dokładnie tak jak ty, @ mam dostać 07.11 i wtedy będę testować. Tym razem trochę zwolnię bo ostatni cykl zrobiłam 5 testów. U mnie owu była wczoraj więc poczekam do 07.11. Jakie masz cykle ? 29? 30?

Dokładnie tak jak ty, @ mam dostać 07.11 i wtedy będę testować. Tym razem trochę zwolnię bo ostatni cykl zrobiłam 5 testów. U mnie owu była wczoraj więc poczekam do 07.11. Jakie masz cykle ? 29? 30?
generalnie to 27,28 ostatni był 24 czasami 29-31 no różnie ale obstawiam zawsze 28, ale jeżeli owu była teraz tak wcześnie to cykl tez będzie krótki i fl trwała przeważnie 11 dni

reklama
Do góry