Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Problem jest tego typu, że jestem już po owulacji kilka dniNessi mi się wydaje że jak najbardziej pozytywny...![]()
TProblem jest tego typu, że jestem już po owulacji kilka dniDlatego pytam ...
I czy możliwe jest mieć owu drugi raz w odstępie kilku dni ?
Luxia a co Ty problemy zdrowotne masz żabciu ?![]()
Lipowe,haha może być,Mam dokładnie takie same uczucia, najchętniej chciałabym aby nam wszystkim sie udało i żebyśmy razem zakładały wątek np lipowe mamy 2017. To byłoby supertaka wisienka na torcie
![]()
Ja bym w zabobony nie wierzyłaMi całe życie złoto i srebro barwi skórę, a w ciąży nie jestem ..Prawda jest taka, że może być to przyczyną problemów z wątrobą. Prawdziwa teoria głosi, że złoto zawiera domieszkę miedzi, która wchodzi w reakcję z Naszą skórą, potem ...
Larwin tak po odstawieniu libido bardzo się podnosi zwłaszcza w dni plodne
Oeperol ( grupa Adamed)Nimitti, a jaki masz jak moge wiedzieć? Tzn jakiej firmy bo zastanawiam się czy nie kupić
Siedzę teraz w pracy i taką mam ochotę, a do wieczora jeszcze tyle czasuOj tak, teraz odczułam to wyjątkowo![]()
Tak bo później może wywołać skurcze a co za tym idzie poronienie o ile się nie mylęNimitii, a to się zażywa tylko do momentu owulacji? Bo coś mi się obiło o uszy