reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny specjalistki [emoji3] a ja mam pytanie odnośnie owu. Od zawsze cykle regularne 29 dniowe. Kalenarzyk wyznacza owu na 15 dc, wiadomo oblicza jak komputer. Za to ja kulminacje śluzu plodnego takiego,, białko jaja kurzego,, mam zazwyczaj 13/14dc po czym na drugi dzień zawsze jest już metny i biały. I teraz się zastanawiam czy byście obstawialy jak komputer pokazał czy bardziej z obserwacji śluzu????

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak dla mnie śluz bardziej wiarygodny jednak, coś się może opóŹnić, przesunąć... A tego smartfon już nie ogarnie [emoji16] ja mam wrażenie że mój wyznacza dzień później niż tak naprawdę mam. A czuje, bo jajnik nasuwa mnie jak skurczybyk [emoji2]

reklama
Dziewczyny specjalistki [emoji3] a ja mam pytanie odnośnie owu. Od zawsze cykle regularne 29 dniowe. Kalenarzyk wyznacza owu na 15 dc, wiadomo oblicza jak komputer. Za to ja kulminacje śluzu plodnego takiego,, białko jaja kurzego,, mam zazwyczaj 13/14dc po czym na drugi dzień zawsze jest już metny i biały. I teraz się zastanawiam czy byście obstawialy jak komputer pokazał czy bardziej z obserwacji śluzu????

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na swojej podstawie wiem że lepiej sluchac wlasnego ciała[emoji14]u mnie zawsze owulke wyznaczalo z gory na 16dc[emoji14]poprzedni cykl śluz mialam od 16 do 19 dc tak jakos i wtedy wlasnie sie okazalo ze owulacja sie spoznila a mysmy sie juz nie przytulali:p

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry