Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Emsi taka szkoda![]()
Mnie zaczęły już boleć piersi więc jestem na dobrej drodze żeby dostać @ niby się tego spodziewałam ale wiecie jak jest, przykro. Kto dzisiaj testuje ?
Sarat czekamy na nowy test)
Queen_b jak tam objawy ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej ZapmartaWitam wszystkich,
O jakie emocje. Czekamy na nowe testowanie Sarat.
Ja uspokoilam się, dużo mi to dało. Wyluzowalam do tego stopnia, że nie wiem który jest dzień cyklu. Przytulanki były oczywiście ale nie na wariata. Czytam was i trzymam kciuki za każdą.
to tak jak ja też nie skupiam się , który to dc i dobrze mi z tym. Testować też nie będę bo za bardzo swiruje. Jakoś w przyszłym tygodniu @ i lecimy dalej. Pozdrawiamja jeszcze 5 dni do @ tak mi wylicza apka na telefonie, a wg ovufriend jeśli owu rzeczywiście była w 12 dc to 12+14+26 dc wypadałby w niedziele chociaż faza lutealna nigdy nie trwała 14 dni.Queen właśnie dostałam podobne objawy. Piersi obie mnie kłują a podbrzusze zaczyna boleć jak na @. Ja do małpy mamy 6 dni jeszcze. Masakra obstawiam ze to przez te lekarstwa bo odkąd je biorę mam takie objawy przed okresem.
Queen właśnie dostałam podobne objawy. Piersi obie mnie kłują a podbrzusze zaczyna boleć jak na @. Ja do małpy mamy 6 dni jeszcze. Masakra obstawiam ze to przez te lekarstwa bo odkąd je biorę mam takie objawy przed okresem.