reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

K
Powodzenia Docia ! Chłopaki do boju !!!
Ja jutro idę na tsh na badania na trzustke i wątrobę. Może machne betę hahaha ale jeszcze za wcześnie. Jeśli mi się uda będziecie jedyne które będą to wiedziały. Do 13 tc nie zamierzam mówić nikomu może po 8 tc mężowi bo boje się 8 tc jak ognia ! A tak nie powiem nikomu.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
To tak jak ja boje się tego 8tyg jak ognia

reklama
Docia przykro mi :( tak jak ty napisałaś i sierpniu tak ja we wrześniu miałam nadzieję że dnia 12.10 (wtedy rok temu miałam łyzeczkowanie ) dowiem się o ciąży. Tak teraz mam nadzieję że 10.10.16 będzie dla mnie szczęśliwym cyklem. Czas pokaże prawda :) a sierpień piękny miesiąc ;)

Docia przykro mi :( tak jak ty napisałaś i sierpniu tak ja we wrześniu miałam nadzieję że dnia 12.10 (wtedy rok temu miałam łyzeczkowanie ) dowiem się o ciąży. Tak teraz mam nadzieję że 10.10.16 będzie dla mnie szczęśliwym cyklem. Czas pokaże prawda :) a sierpień piękny miesiąc ;)

Sierpień, piekny miesiac :) prawie 3 miesiące temu brałam slub. Fajnie by było rok później doczekać się bobaska :) ach ;-) ;);-) ;):tak::tak:

Szalej Bulbasek szalej ile sił macie [emoji1] ja nie za bardzo czuje lipiec mój tata zmarł mi na rękach 07.07 i tak mam z tym trochę źle skojarzenia plus teściowa ma urodziny 15.07 :D ale gdybym była w ciąży to może by mi dzidzia odczarowała ten miesiąc. Ale jak mogę być szczera i gdybym mogła wybrać miesiąc do porodu mój naaaaj ukochańszy byłby to kwiecień ( barany :D ) a w drugim kolejności czerwiec. Najmniej bym chciała od października do stycznia dlatego chciałam unikać starań w tym czasie (wiem to głupie ) ale nie cierpię zimna.

Queen, Nimitii ja trzymam za was kciuki [emoji110] bedzie ciąża !!
Bulbasek, ja bym tez chciał najlepiej codziennie od 7 do 13.11 Haha wtedy byłoby od 11dc do 17 dc ale moj M często juz chrapie zanim ja młodego uśpienia [emoji30][emoji24]
Dziewczyny teraz głupie pytanie ( możecie sie śmiać [emoji12]) jak to jest z ta "świecą" ? Robicie? Pomaga? [emoji12]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry