reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark a pijesz sroki czy tego drugiego? Jakieś opinie , ty sie chyba długo strasz co ? Który cykl pijesz?
Ogolnie czytalam dobre opinie , no ale były i tez takie , ze wydluzyly cykl.

wff2krhmvaem9yip.png
Teraz 2 cykl pije:) ojca Sroki:) i biore dong quai, nie wiem co z tego pomoglo ale ostatni cykl mialam 28dni! (Poprzednie bezowulacyjne ok 40dni...)
Mam 7dc i zaczynam czuc jajnik, mam nadzieję, ze przynajmniej owu bedzie dzieki temu;)
Smak pierwsze dwa dni straszny, a teraz chetnie piję !:)
Pójdę na monitoring to zobaczymy czy na owu pomoglo bo clo juz nie biore.
Staram sie 30 cykl o pierwsze dziecko...

reklama
Teraz 2 cykl pije:) ojca Sroki:) i biore dong quai, nie wiem co z tego pomoglo ale ostatni cykl mialam 28dni! (Poprzednie bezowulacyjne ok 40dni...)
Mam 7dc i zaczynam czuc jajnik, mam nadzieję, ze przynajmniej owu bedzie dzieki temu;)
Smak pierwsze dwa dni straszny, a teraz chetnie piję !:)
Pójdę na monitoring to zobaczymy czy na owu pomoglo bo clo juz nie biore.
Staram sie 30 cykl o pierwsze dziecko...
A co to te dong quai?
Ja najdłuższy cykl w tym roku to 55 dni ale pomimo takich długich , do owu dochodzi i pęcherzyk pęka..
Ja też byłam na clo i pierwszy cykl super 31 dniowy , a ten cykl też na clo i owu w 24dc wrrr... Więc średnio na mnie działa + dupka bralam no i jestem po odstąpieniu 8 dzień już a @ nie ma.
Duzoooo by pisać , ale wątku nie chce Wam zasmiecac [emoji5]
Ogólnie mam 9cs , 36dc , 12dpo i mam nadzieję , że szybko @ przyjdzie i też zaczne te ziółka [emoji4]
Powodzenia w szybkim ujrzeniu 2 kreseczek ! [emoji110][emoji110]

wff2krhmvaem9yip.png

A co to te dong quai?
Ja najdłuższy cykl w tym roku to 55 dni ale pomimo takich długich , do owu dochodzi i pęcherzyk pęka..
Ja też byłam na clo i pierwszy cykl super 31 dniowy , a ten cykl też na clo i owu w 24dc wrrr... Więc średnio na mnie działa + dupka bralam no i jestem po odstąpieniu 8 dzień już a @ nie ma.
Duzoooo by pisać , ale wątku nie chce Wam zasmiecac [emoji5]
Ogólnie mam 9cs , 36dc , 12dpo i mam nadzieję , że szybko @ przyjdzie i też zaczne te ziółka [emoji4]
Powodzenia w szybkim ujrzeniu 2 kreseczek ! [emoji110][emoji110]

wff2krhmvaem9yip.png

Dong quai to bodajże azjatyckie tabletki ziolowe, ponoc pomagaja tez w owu i uregulowaniu cyklu, dziewczyny baaardzo sobie chwalą:) moze tego spróbuj :)
No to po odstawieniu dupka nienawiedza Cię @, hmmm...
Na mnie 1 tabletka clo nie dzialala, dzieki dwom mialam owu, ale bralam go ogolnie 9 cykli... sama odstawilam i lekarz poparl... teraz probuje dongiem i ziolami Sroki wywolac owu ;)
Dzieki i wzajemnie :D
P.s. nie zasmiecasz watku :)

Dong quai to bodajże azjatyckie tabletki ziolowe, ponoc pomagaja tez w owu i uregulowaniu cyklu, dziewczyny baaardzo sobie chwalą:) moze tego spróbuj :)
No to po odstawieniu dupka nienawiedza Cię @, hmmm...
Na mnie 1 tabletka clo nie dzialala, dzieki dwom mialam owu, ale bralam go ogolnie 9 cykli... sama odstawilam i lekarz poparl... teraz probuje dongiem i ziolami Sroki wywolac owu ;)
Dzieki i wzajemnie :D
P.s. nie zasmiecasz watku :)
Ja pierwszy cykl z clo mialam dawke 1 rano i 1 wieczorem a ten 2 rano i 2 wieczorem i nie zadziałalo tak jak powinno bo owu w 24dc to mam prawie tak ciągle bez niczego ... Ogolne ja mialam regulowane cykle luteina przez 5 miesięcy z ginem z nfz ale nie pomogło , wizyta u endo gdzie wyniki są ok.
No w zeszłym cyklu po odstawieniu dupka dostalam @ w 7 dniu , dziś 8 .
Z tym clo mi ten cykl teraz nie pomogł , więc odpuscilam ... A lekarz prywatny.
Na razie odpuszczam lekarza , 8 dzień biorę miovarian i castangusa , jak przyjdzie @ zaczne z tymi ziółkami a o tym dongu zapewne poczytam ! [emoji4]
9 cykli to kuzde duzooo , mi i tak powiedział z gory , ze tylko 3 możliwe.. A jak endo sie miało ?

wff2krhmvaem9yip.png

[QUOTE:xBUMx, post: 14507454, member: 163765"]Spark jak bierzesz tego donga? Powiem ci , ze bardzo jest ciekawy ! [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png
[/QUOTE]
Tak, biore, i donga i ziola kupilam od dziewczyny ktora po 3 miesiacach stosowania zaszla w ciaze, kto wie...:)
Endo po cli wyniszczone, 12dc 2 mm...
Naprawiam je powoliiii, 2 miesiace temu mialo 4mm... mam nadzieje ze teraz juz bedzie duzo lepiej....
9cs kiefy to bylo... :)

Mi mowil ze 6 cykli trwa kuracja clo, ale potem mowi: a pomaga na owu a wakacje sa, to jeszcze miesiac, potem jeszcze 2 miesiac wakacji i trzeci i tak z 6 zrobilo sie 9 :)

Spark oj na endo dużo orzeszkow + winko i będzie jak nowe [emoji6]
A tego donga bierzesz w kapsulkach ile dziennie razy do owu tak?

wff2krhmvaem9yip.png

xBUMx post: 14507477 pisze:
Spark oj na endo dużo orzeszkow + winko i będzie jak nowe [emoji6]
A tego donga bierzesz w kapsulkach ile dziennie razy do owu tak?

wff2krhmvaem9yip.png
Pilam pilam i jem orzeszki, do tego acard :) i estrofem forte mialam od lekarza.
Donga biorę 2 razy dziennie, do owu teoretycznie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry