reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark wiesz ja jestem z takich , ze moge brac wszystko ino niech kuzde coś ruszy i jakaś poprawa będzie ! [emoji38] będę na haju [emoji14]
Mojego na mówię , żeby pił ziółka ze mną [emoji23]

A tego donga to ktorego masz?
1478213287472.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1478213287472.png
    1478213287472.png
    55,8 KB · Wyświetleń: 413
reklama
Spark wiesz ja jestem z takich , ze moge brac wszystko ino niech kuzde coś ruszy i jakaś poprawa będzie ! [emoji38] będę na haju [emoji14]
Mojego na mówię , żeby pił ziółka ze mną [emoji23]

A tego donga to ktorego masz?
Zobacz załącznik 781275

wff2krhmvaem9yip.png
Hahaha mam to samo :p najwyżej dzidzius bedzie mial mame bez zoladka :p
Ten drugiii :D
Oo moj tego by chyba nie wypil haha, ale tabletki ktore mial przepisane jadl grzecznie :D

Spark no dzisiaj mialam dzień załamki bardzo , bo miałam nadzieję , że w końcu się udało od 3 dni mdłości mam , ale to chyba z nerwów mi sie porobilo... Wczoraj robilam test rano byl ledwo cien, wieczorem z tego cienia zrobil sie bladzioch , rano dzisiaj facelle cień widoczny , drugi negatywny , szybko na bete , ale wyszła ujemna płacz był no , ale cóż...
Małż przyszedł i widze jak mu zależy , wiec muszę coś robić , moja córka ma 2 lata a pyta się tylko o dzieci itp , bardzo mi smutno , ze nie moge jej dać rodzeństwa a P drugiego dziecka , bo wiem , ze to z mojej winy..
Ale szybko laduje bateryjki i kabinuje co by wziasc , co robić by w końcu się udało hehe [emoji1]
Ale tobie się należy już 30cs t wieczność , podziwiam Cię za siłę ! [emoji123]
Choć przy dobrych wiatrach to może i ja za niedługo 30cs dobije [emoji19]

wff2krhmvaem9yip.png

Ja piję od zeszłego cyklu zioła które kupiłam tutaj. O takie
1478215271-1d1mld.jpeg

1478215279-1d1mld.jpeg

Herbata na pierwszą połowę cyklu zawiera:
Liść maliny, rozmaryn, szałwie, bylice pospolitą i kwiaty bzu czarnego.
Herbatka na drugą część cyklu zawiera:
Pokrzywe, krwawnik pospolity i przywrotnik.
Jak na razie nie zaobserwowalam spektakularnych efektów ale wystarczy mi jeszcze ziół na ten cykl. Później może spróbuję tego donga i castagnusa.
Ja tak jak Bum mogę lokacji wszystko byleby tylko przyniosło pozytywny efekt.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Spark u mnie jest 11 cykl starań.Rok temu jeszcze byłam w ciąży ale w listopadzie miałam wywoływane poronienie i zabieg bo ciąża obumarla.U Ciebie te 30 cykli to robi wrażenie.Szacun dla Ciebie, że walczysz.

Siwa ciekawa ta herbatka [emoji4]
Przepis na te ziółka mam taki bo ponoć jest duzo , ale ten jest skuteczny - ponoć :
Lebiodka , koszyczek rumianku , macierzonka , pokrzywa , dziurawiec , rdest , nagietek , nastrzyk , ruta .
I co najlpesze wyczytalam , ze kuracja z tymi ziółkami to pić cały cykl , ale jak wyjdzie test to przestać od razu bo jak jedna dziewczyna na mi na forum pisała - dziurawiec działa poronnie.
No i tak max 3 miesiące i miesiąc przerwy hmm...

Donga też kupie i będę lykac a co mi tam , na razie to przesiedzialam 4 godziny czytając o ziolkach , teraz lekture o nim trzeba poczytać haha [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Ja piję od zeszłego cyklu zioła które kupiłam tutaj. O takie
1478215271-1d1mld.jpeg

1478215279-1d1mld.jpeg

Herbata na pierwszą połowę cyklu zawiera:
Liść maliny, rozmaryn, szałwie, bylice pospolitą i kwiaty bzu czarnego.
Herbatka na drugą część cyklu zawiera:
Pokrzywe, krwawnik pospolity i przywrotnik.
Jak na razie nie zaobserwowalam spektakularnych efektów ale wystarczy mi jeszcze ziół na ten cykl. Później może spróbuję tego donga i castagnusa.
Ja tak jak Bum mogę lokacji wszystko byleby tylko przyniosło pozytywny efekt.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ty tego pijesz 3 szklanki dziennie? [emoji87]
Bo to sa ziolka chyba tego Klimuszki bo skład taki sam... a tam dawka jest zalecana 3 x dzinnie...

Tu jest link do tej stronki i pisze tam tez o tym sposobie co pisalam jak te ziola pić , ze mozna caly cykl...

Link do: Wyświetl temat - Wątek zielarski (cz.X) | Stowarzyszenie na Rzecz Leczenia Niepłodności i Wspierania Adopcji
wff2krhmvaem9yip.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry