Lanvin
Fanka BB :)
Moja teściowa to je...blee. Nie byłabym w stanie się przemóc, dla mnie to ma okropny smak.Dziewczyny w tv mówią że miód pyłek pszczeli wzmaga owulacje,ja mam bóle owu może dziś będzie,jupi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja teściowa to je...blee. Nie byłabym w stanie się przemóc, dla mnie to ma okropny smak.Dziewczyny w tv mówią że miód pyłek pszczeli wzmaga owulacje,ja mam bóle owu może dziś będzie,jupi
Bardzo dobrze, że jesteś dobrej myśli :-*Kotek nie, nie mierze.
Lanvin jak do środy @ nie przyjdzie to wtedy zrobięna razie już spokojnie.
Queen_b miałam identyczną noc. Piersi tak bolały że aż się obudziłam.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to jem ale w kapsułkach i nie ma smakuMoja teściowa to je...blee. Nie byłabym w stanie się przemóc, dla mnie to ma okropny smak.
![]()
zalezy jaka jest beta w ciazy w momence robienia testu, ja w pierwszej straconej ciazy zrobilam test czulosc 25 i nic, potem, dopiero w 30 dc i wieczorem i tez test 25 czulosc i dwie kreski a w obecnej ciazy robilam dopiero 31 dc wiec pozno i czulosc 10 i takie kreski, ze hoho, mam go do dzis i sa kreski bardzo ciemne do dzis na nim, zrobie fotke i pokaze jak dzis wygladaA mam takie głupie pytanie a wy bardziej doświadczone w tym temacie : które testy są lepsze? o jakiej czułości i czy te 10 wygrywają młodsza czy starsza ciążę?
![]()
powtorz w terminie @, juz wtedy cos wyjdzieJesteście kochane :* zobaczymy w środę
Lux dziękuję no zobaczymybędzie co ma być prawda
i nordtest, ten moj ze zdjecia to nordtest, super jestNo ja nawet nie wiem jaka czułość testu była :/ bo nie pisało na opakowaniu. Ale dobre opinie mają facelle
O, to jest alternatywa :-) Ona je ten pyłek, ale nie w kapsułkach.Ja to jem ale w kapsułkach i nie ma smaku