Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A gdzie kupowalyscie te termometry, w aptece, czy gdzieś na allegro?
![]()
Ale, że w kościele? Na serio?Lavin, masz racje ! My sie musimy dostosować do tego kiedy oni maja ochotę a prawda jest taka ze to my potem odwalamy cała robotę.. oni tylko dostarczają nasienie i jeszcze z tym jest problem eh..
A co do termometru to.. ja go musiałam kupić przed ślubem na zajęciach o rodzinie haha [emoji23] ale teraz sie przydaje [emoji6]
haha, nieźle!
Tak ja pytałambasia89 pisze:Spark, ty chyba pytałaś dlaczego moj M nie chce drugiego dziecka.. to nie jest tak ze nie chce w ogóle tylko miedzy nami od pewnego czasu różnie sie układa i stwierdził ze należy najpierw odbudować nasze relacje.. wiem, ze ma racje ale z drugiej strony jest trochę samolubny bo uważa ze przy dwójce dzieci to juz w ogóle nie będę mu czasu poświęcać.. zobaczymy jak to bedzie w tym miesiącu.. a płodne sie zbliżają [emoji30]
Jak dla mnie to ciaża tez w drugiej mialam slabe kreski i to w dniu @ takze spokojnie bedzie dobrze juz jestNa razie to czekam na betę bo boję się że to ciąża biochemiczna. Dopiero w środę mam termin @ a na testach nadal słaba kreska. Ten jest z dziś.![]()
![]()
dziekuję :8 co ma być to będziea sen może być proroczy
![]()

Mi średnio co dwa dni się śnią testy z dwoma kreskami. Dzisiaj to samoDzisiaj to dodatkowo oprócz testów miałam kilka kartek z wynikami bety i na każdej kartce był inny wynik.
Czasami w śnie też mam tak, że robię testy - z 10 - ale każdy innej firmy i je sobie układam i na nie patrzę.
Chora głowa![]()
i powiem ci ze byłam bliska wyciągac test, którego nie zdąrzyłam zrobic 
Mi też kilka dni temu pozytywna beta się snila i wyluzowalam z myśleniem o ciąży bo sny zazwyczaj odwrotnie się sprawdzają.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Ja wcale nie uważam, że wszystko jest winą facetów, może źle to ujęłam :-) Masz rację, czasem to my jesteśmy zbyt nadgorliwe, jeśli chodzi o swoje dzieci, dlatego ja swojemu też czasem tłumaczę wiele rzeczy. Mój M nie jest ojcem Filipa, jak mały się urodził, to byłam sama, więc nie mam porównania, bo sama wszystko przy nim robiłam. Teraz jest tak, że Filip do wszystkiego woła mnie, ot tak z przyzwyczajenia i jest to czasem uciążliwe. M czasem jak się wkurzam, to mówi, że przecież Ciebie woła, nie mnie, a ja mu tłumaczę, że z takim podejściem, to zawsze będzie że wszystkim chodził do mamy, jeśli on nie będzie wkraczal "do akcji". My czasem odsuwamy facetów, ale oni robią dokładnie to samo.Lanvin a mi się osobiście wydaje, że z tą opieką nad dziecmi to trochę wina kobietna początku jesteśmy tak zakochane w dzieciach, że najchetniej nikomu byśmy ich nie dawały nosic czy nawet przewijać, bo np. Zrobimy to lepiej, albo chcemy się nacieszyć dzieckiem, facet się przyzwyczaja do takiego stanu rzeczy i potem jest problem
ja od początku chce rzucać swojego na głęboką wodę i chocby czasem na kilka h zostawiać go samego z maleństwem (jak się w końcu uda), ale zobaczymy jak to będzie
![]()