Napolka93
Fanka BB :)
Teraz już pewnie każde kolejne zdjęcie będzie bardziej wyraźneNo takie pierwsze ramionka, siedział do nas plecami. Ginka nazwała to zawiazkami rączek i nóżek.
![]()
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz już pewnie każde kolejne zdjęcie będzie bardziej wyraźneNo takie pierwsze ramionka, siedział do nas plecami. Ginka nazwała to zawiazkami rączek i nóżek.
![]()
Odpuszczam ten miesiąc ale będę z wami bo was polubiłam.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Też próbuje się jakoś zmotywować do ćwiczeńpostanowiłam że jak będę w ciąży to zacznę ćwiczyć tak dla zdrowia mojego i maluszka
Ja kiedys kupiłam książke "to nie jest dieta " fajnie motywowała do pracy nad sobąTo działamy dziewczyny przed maluszkiem a potem będzie kontynuacjadobrze nam zrobi trochę ruchu. 1 raz w tygodniu, potem 2. Ja też cwiczylam w domu z Natalia Gacka- brzuch uda pośladki. Fajne efekty
nie mam co spalac ale M zauważył, ze pupa mi się poprawiła hehe
![]()
Ja kiedys kupiłam książke "to nie jest dieta " fajnie motywowała do pracy nad sobątrochę sie boję takich intensywnych ćwiczeń zeby nie zaszkodzić
oj kiedy to bylo u mnieMiałam wam pokazać,
Mój klusek, z usg 8t3d
![]()
![]()
Ja myślałam też nad ćwiczeniami mięśni Kegla. Podobno wyćwiczone ułstwiają poródTeraz, kiedy się staram to nie robię takich ćwiczeń, tylko właśnie jakas gimnastyka, pilates. Żeby nie zaszkodzić![]()