Napolka93
Fanka BB :)
Teraz już pewnie każde kolejne zdjęcie będzie bardziej wyraźneNo takie pierwsze ramionka, siedział do nas plecami. Ginka nazwała to zawiazkami rączek i nóżek.
![]()
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz już pewnie każde kolejne zdjęcie będzie bardziej wyraźneNo takie pierwsze ramionka, siedział do nas plecami. Ginka nazwała to zawiazkami rączek i nóżek.
![]()
Odpuszczam ten miesiąc ale będę z wami bo was polubiłam.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Też próbuje się jakoś zmotywować do ćwiczeńpostanowiłam że jak będę w ciąży to zacznę ćwiczyć tak dla zdrowia mojego i maluszka
Ja kiedys kupiłam książke "to nie jest dieta " fajnie motywowała do pracy nad sobąTo działamy dziewczyny przed maluszkiem a potem będzie kontynuacjadobrze nam zrobi trochę ruchu. 1 raz w tygodniu, potem 2. Ja też cwiczylam w domu z Natalia Gacka- brzuch uda pośladki. Fajne efekty
nie mam co spalac ale M zauważył, ze pupa mi się poprawiła hehe
![]()
Ja kiedys kupiłam książke "to nie jest dieta " fajnie motywowała do pracy nad sobątrochę sie boję takich intensywnych ćwiczeń zeby nie zaszkodzić
oj kiedy to bylo u mnieMiałam wam pokazać,
Mój klusek, z usg 8t3d
![]()
![]()
Ja myślałam też nad ćwiczeniami mięśni Kegla. Podobno wyćwiczone ułstwiają poródTeraz, kiedy się staram to nie robię takich ćwiczeń, tylko właśnie jakas gimnastyka, pilates. Żeby nie zaszkodzić![]()