Bulbasek
Fanka BB :)
Nimiti 2lata starania i cud poronienie,nie wierzę że tak bez leków by się udało ale oby będę szczęśliwa i na insulinie i pewno na heparynie
Trzymam kciuki!!!! Cuda się zdarzają. Trzeba wierzyć :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nimiti 2lata starania i cud poronienie,nie wierzę że tak bez leków by się udało ale oby będę szczęśliwa i na insulinie i pewno na heparynie
Kochana dziękuję no już 3razy wzięłam i powiem ci 116 cukier po 2godz i dziś spadł na 107rano,a i 98 widziałam,insulina wstrzykniecia nic nie bolą robię sama i będę jeżeli ma to pomóc,Ja biorę metformine (metformax) jeszcze nigdy nie miałam tak pięknego cukru. Ale jest oczywiście efekt uboczny bo juz mam 3kg na + :/
Na bank ci się uda i oby jak najszybciej.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie i takie pytanie. W dni płodne działacie codziennie czy co 2 dzien?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie powstrzymujJa od końca @ co drugi dzień, teraz codziennie od poniedziałku i dzisiaj ale teraz odczekam i chyba czwartek rano dopiero się przytulimy. muszę M powstrzymać![]()
![]()
Ja codziennie, ale teraz odczekam i chyba czwartek rano dopiero się przytulimy. muszę M powstrzymać![]()
![]()
Nie powstrzymujważne ze chce
Docia ładny spadek. Dasz radę i uda się na bank)))
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez chyba bede codziennie. Dzisiaj rano i jutro rano bo mamy razem wolnea pózniej kino.
Trzymam za was wszystkie kciuki!!!!! Chciałabym prezent na święta....... dla Was tez! Niech moc bedzie z nami haha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jaaaa ale by chciał super ! Mój to w życiu dla niego drugie to kaplica :/Masz rację, ważne że chęci sądzisiaj taka śmieszna sytuacja. Mój M pakowal się na siłownię. Mamy ogromną torbę i drugą malutką tej samej firmy. Mówimy na ta malutka "dzidzius". Dzisiaj biore ta torbe i mowie: Mam dla Ciebie dzidziusia.
a moj M taki szok i mowi, ale takiego prawdziwego
a nie to za szybko
![]()
Bulabasek Facelle zwariowałMusimy się trzymać dziewczyny. Bertha gorące uściski dla Ciebie.:* musi się udać.
Evelina jakiś cień i ja dostrzegam![]()
jutro lub pojutrze zrobię Nordtest DOZ i zobaczę czy rossmanowy nie robi mnie w konia
ale jakoś nie przemawia za mną wynik tego testu
jak to mówią poczekamy zobaczymy
Gratki i spokojnej ciąży życzęA no za pierwszym. Mdłości mialam i od tygodnia odbijało mi sie po wszystkim. Pisze w czasie przeszym bo wszystkie objawy ustały. Narazie cisza. Tylko na piersiach żyły niebieskie się pojawiły no i sporo śluzu mam [emoji4]
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom