Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Każdy potrzebuje chwili dla siebie, żeby nie zwariować, jeśli możesz sobie na to pozwolić, to korzystaj. A jak to będzie jak zajdziesz w ciążę i urodzisz? Masz osobę, która będzie Cię zastępować?
![]()
Ja tak mialam w poprzednich ciążach co myślałam , że jestem to test negatywny a w miesiącu co mi się udało zwlekałam z testowaniem, a właśnie wtedy były pozytywywiem jak ja sie staralam, na glowe powoli dostawalam....a dwie kreski zobaczylam w momencie kiedy sie tego nie spodziewalam i to jest fantastyczne![]()

dokladnie, duzo sie dzieje wtedy kiedy o tym nie myslimyJa tak mialam w poprzednich ciążach co myślałam , że jestem to test negatywny a w miesiącu co mi się udało zwlekałam z testowaniem, a właśnie wtedy były pozytywyto nie my planujemy my go tylko realizujemy
![]()
![]()
a wczesniej tez sie zdarzaly takie plamiena w terminie @?Boziu...tak mnie brzuch na @ boli, a dalej mam tylko różowe plamienia i nic więcej, nie wiem, czy po tampony lecieć, czy co...mogłaby się już rozkręcić i hyc, wpisalabym się do tabelki.
![]()
Nigdy, ale ja 4 lata brałam tabletki antykoncepcyjne, więc pewnie organizm się przestawia. Tylko chciałabym już mieć pewność, że przylezie i przestalabym się zastanawiać "a może jednak?".a wczesniej tez sie zdarzaly takie plamiena w terminie @?
Hehe ja w ogole o tym nie slyszalamAnik na necie masz ten test. Jest dość popularny. Na podstawie kalendarza chińskiego.
Wendy ta zielona jest piękna
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom