Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam spirale miedziana i odkąd ja wyciągnęłamam to @ jest bardzo skąpa i krótsza. lekarz powiedział że to normalne. z 6 dni zeszła na dwa i pół dnia i to jeszcze leci bardzo mało. także nie masz chyba co się martwić. długo ja miałaś ?? Ja miałam 4 lata i teraz podejrzewam te wszystkie problemy od niej.Hej dziewczyny to mój 4 dzien miesiączki i mam pewien problem i pytanie do was.czy któraś z was też ma bardzo skąpe miesiączki. w tamtym cyklu i w tym jest bardzo skapa.w drugim dniu już miałam plamienie a dziś już prawie nic.to moj 3 cykl starań.czy któraś ma też tak i czy to może powodować problemy z zajściem w ciążę?choruje też na niedoczynność tarczycy.3 miesiące temu wyciągnęłam spiralke-miedziana.myślicie że to może mieć jakiś związek?martwię sie troche..![]()
Jest problem powinnaś brać duphaston,miesiączki wrócą,ja brałam i wtedy się udało po 1 cyklu widać efektyJa mam krotkie, skape miesiaczki. 2 dni, 3 dzien plamienia. Nie wiem czy to moze powodowac problemy z zajsciem.. ja zaczynam wlasnie 14cs po poronieniu, wczesniej 1,5roku staran, ale nie sadze ze skąpość miesiączek jest problemem.
Ja czytałam o tym w necie i pisało że takCześć dziewczyny![]()
Mam pytanie, dziś mija 8 dzień po możliwym zaplodnieniu i na papierze toaletowym po siusianiu zauważyłam niewielką ilość zabarwionego śluzu, taki brązowo-różowy, czy taka niewielka ilość może świadczyć o zagniezdzeniu się zarodka?![]()
A który dc masz? [emoji3]Kupiłam test[emoji16] Ale nie wiem jeszcze czy robić dzisiaj czy poczekać do jutra. Trochę mnie korci a z drugiej strony nie [emoji1]
![]()
No już 28, @ w niedzielę [emoji16]
Oby jej nie było [emoji3] [emoji110] mi w 25 dc (przeważnie mam 28dc) wyszła średioblada kreseczka ale najlepiej zrobić z porannego moczu bo wtedy jest największe stężenie bety [emoji3]No już 28, @ w niedzielę [emoji16]
![]()