Napolka93
Fanka BB :)
Dobre podejście [emoji3] ja zawsze byłam w gorącej wodzie kąpana 
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też [emoji16] w 1 cyklu 7 testów zrobiłam, jak wariatka jakaś. Teraz skutecznie hamują mnie finanse, bo zbankrutować idzie [emoji23]Dobre podejście [emoji3] ja zawsze byłam w gorącej wodzie kąpana
Robimy razem może jutro boję sięKupiłam test[emoji16] Ale nie wiem jeszcze czy robić dzisiaj czy poczekać do jutra. Trochę mnie korci a z drugiej strony nie [emoji1]
![]()
Też 28dcRobimy razem może jutro boję się
Nie bój się kochana, co ma być to będzie, niestety nie mamy już wpływu na wynik [emoji6] także testujemy jutro, proszę mi się tu nie zamartwiac, trzymam kciuki, mocno mocno!Robimy razem może jutro boję się
Nimi kochana ja jak zwykle, jedna wielka niewiadomo co do owu itdDocia rozumiem bardzo dobrze. Zrobisz jak poczujesz się gotowa. Z tymi piersiami to dziwna sprawa. U mnie odkąd wam pisałam mnie bolą mniej lub więcej wprawdzie nie tak mocno ale jednak i podbrzusze daje znać martwię się ze może coś niedobrego się dzieje.
Dociu ja trzymam kciuki za ciebie.
Spark jak się miewasz ?
Co tam u was dziewczyny?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark szczerze mówiąc to nie wiem. Nie liczę nie patrzę opuściłamNimi kochana ja jak zwykle, jedna wielka niewiadomo co do owu itd
Ja 21dc i chyba wlasnie pms mnie dopadło [emoji14] Ty jak tam, co? Ktory tp dc? Bl
Ja kupiłam wczoraj i schowałam do szufladyKupiłam test[emoji16] Ale nie wiem jeszcze czy robić dzisiaj czy poczekać do jutra. Trochę mnie korci a z drugiej strony nie [emoji1]
![]()
dziś 28dc. Możliwe że owu była w przedziale 16-18dc. Objawów brak poza kłuciem w dole brzucha lub jajnika ale to nie cały czas. No i temp podwyższona do 37 stopni. Nie wiem czy wytrzymam jeszcze tydzień do 35dc... Żeby testować.