reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moj facet dzisiaj wolna nocka, ja jutro wolne oczywiście, mialam nadzieję na jakiś miły wieczór, wspólny seans filmowy czy coś. .. a on zmęczony poszedl 30min temu spać. ..:/ jestem taka zła. .. co noc zasypiam sama, a jak wolne ma i możemy razem posiedzieć to idzie spać o 21.30... niech mnie tylko rano spróbuje budzić, to mu zrobie taki sajgon, że popamieta !
Och faceci bez nich źle z nimi.....

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My 3 miesiące po ślubie, ale ponad 6 lat razem :)
My tez 3 miesiące po ślubie :)
A co do imion. Mi dla dziewczynki podoba się Alicja, chłopiec miał być Julian (męża tata) ale brat dal Julianna, więc chyba damy sobie spokój z tym Julkiem. Mojemu M sie podoba Jurek! Dacie wiare? Jego dziadek tak miał i moj tata tak ma na imię :D

A co do imion. Mi dla dziewczynki podoba się Alicja, chłopiec miał być Julian (męża tata) ale brat dal Julianna, więc chyba damy sobie spokój z tym Julkiem. Mojemu M sie podoba Jurek! Dacie wiare? Jego dziadek tak miał i moj tata tak ma na imię :D
Jurek fajnie dawno nie słyszałam

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek trzymam mocno kciuki &&&
Windy Dolcia ... szkoda :/ no nic walczymy dalej ...

U mnie lipa do kwadratu ... jednak owu była 4 dni wcześniej wiec jak się jakimś cudem uda to będzie nieplanowany sposób 0+12 hehe ... oczywiście przez wirusa nie daliśmy rady w 10 i 11 dc. Pech jak przychodzą "te" dni to właśnie wtedy zaraza musi też zawitać [emoji35]

Co do imion to dla dziewczynki Majka a dla chłopca prawdopodobnie Tymek ale bez przekonania. Mi się zawsze marzyła parka Kacper i Maja ... Kacper juz jest [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja testowałam i małpa już przyszła
U mnie również przyszła ta małpa jedna. A żadnych objawów praktycznie nie dawała... Dopiero chwilę przed zaczal mnie trochę boleć brzuch,ale chociaż widzę że mam cykle w miarę regularne. 28 teraz 29 dni, może przez serię antybiotyków ten jeden dzień opóźnienia. Kolejne starania dopiero od świąt bo w tym cyklu meza nie ma w domu, a listonosz niezbyt przystojny :-)

No zobacz, jak wiele nas łączy :) co do imion to mój małżonek się ze mnie śmieje i mowi, ze będzie Roman. Stas i Roman. No padlam :D

Ja chciałam żeby nasza pierworodna była Julianną ale mąż się nie zgodził i została Julia.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry