reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

no wkońcu mi się udało nadgonić wpisy ;) siedze od 8 w pracy i końca czytania nie było widać ale się udało :p . Hmmmm co do imion ja mam Kacpra 11 lat a podobają mi się dziewczynka: Lila,Blanka,Bogna,Aurelia,Berenika,Gracja,Marika a chłopiec: Tymon,Bartosz,Julian,Antek.

reklama
QUOTE="Gosiaq85, post: 14552872, member: 166922"]Ja bardzo chciałabym córeczkę ale będę też cieszyć się z chłopczyka. Byle było zdrowe i w ogole było. Syna już mam. Na dziewczynkę podobają mi się imiona Natalia, Marta, Lena i Sandra więc pewnie któreś z tych jeśli będę miala takie szczęście wybiorę. Na chłopca szczerze mówiąc nie mamza bardzo pomysłu. Może Mateusz albo Pawełek.[/QUOTE]
Bierz Lena haha, najlepsze imię :p

QUOTE anik90, post: 14552967, member: 167189"]hehe jak ja bede w ciazy i bedzie druga corka to ma byc Oliwia.. chyba ze nam sie jeszcze odmieni;p zobaczymy... bo ja chcialam inaczej.. z juz w porozumieniu z corka i mezem hehe... bo corka chciala Zosia, masakra ile bylo przekonywania zeby nie Zosia.. jakis taki uraz mam do tego imienia, ale ze wzledu ze w pracy mam babke o tym imieniu, ale znam mala Zosie, taka sliczna laleczke ze do schrupania hihi ale nie..;p i stanelo na Oliwii... do chlopaka Dawid :)[/QUOTE]
Haha moj dawnt dobry kumpel Dawid a Jego siostra Oliwia, suuper ludzie ;) Oliwia imię mi się podoba, Dawid troszkę mniej ;)

queen post: 14553182 pisze:
Was dziewczyny nadrobić to masakra ! [emoji51]
Spark - jestem jestem. Czytam Was, ale mam rodziców na pare dni wiec się cieszę ich obecnością a reszta się nie liczy ;) nie wiem który dzień cyklu mam, testów nie robię Temp tez nie mierze. Pełen luz. Za dwa tyg mam interview do nowej pracy i mam nadzieje ze wszystko pójdzie OK !!! Na tym Się teraz skupiam.
Jeśli chodzi o imiona to my Tez mamy wybrane (zreszta nie tylko imiona bo wózek i fotelik tez [emoji51][emoji23]) jeśli dziewczynka będzie Hannah albo Livia ( bo olivia mi się złe kojarzy ) a jeśli chłopak to Alex. [emoji51] zawsze podobał mi się Antoni ale koleżanka dała wiec już za późno [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ejjj!!! Ja chcialam Liwie i Alexa! Tak missię podobają, tylko mój kręci nosem :p
To faktycznie, pobadz z rodzicami, korzystaj! ;) i powodzenia na rozmowie!!! &&&& ;)

Dziewczyny a czy myślicie już o imionach? Czy nic nie planujecie do czasu, aż będzie wszystko ok ?? Bo my czasami sobie tak pomarzymy i wybiegamy w przyszłość. Chłopczyk Aleksander albo Nikodem. A dziewczynka Karolcia ;)
Mój syn to Alexander miałam to imię jeszcze zanim męża poznałam.
Drugiej ciąży nadałam imię Zoja czyli życie bo czułam od początku że coś jest nie tak i chciałam się trzymać nadzieii no ale niestety nie wyszło.
Teraz mąż też ma imię dla córki Iga dla syna Max

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chciałam dla córki Liliana, ale kuzynka dała Lilia niedawno córce :/ no a dla chłopca właśnie Aleksander mi się bardzo podoba, ale jak pomyślę o "Olku" to już zdecydowanie mniej ;)
Nie wiem, Alex znów tak mało polskie...
Spark mój syn ma Aleksander a mówimy na niego Alex :) bo Oleg nam się nie podoba; )

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo nas wspierają,w działaniach,są dorosłe to inaczej już patrzą na życie i są na swoim,także nam został pusty dom i trzeba go zapełnić:)

Uda sie! W takiej fajnej rodzince musi sie udac, nie ma innej opcji! :)

Dziewczyny a czy myślicie już o imionach? Czy nic nie planujecie do czasu, aż będzie wszystko ok ?? Bo my czasami sobie tak pomarzymy i wybiegamy w przyszłość. Chłopczyk Aleksander albo Nikodem. A dziewczynka Karolcia ;)

U nas bedzie Franek albo Marcel, co do dziewczyn do Gabrysia... Chociaz mi sie podoba własnie Liliana i Liwia, ale B uparty i nic do niego nie dociera :D moze jak bede w ciazy to go moje emanujące hormony przekonają :D

Kotek trzymam mocno kciuki &&&
Windy Dolcia ... szkoda :/ no nic walczymy dalej ...

U mnie lipa do kwadratu ... jednak owu była 4 dni wcześniej wiec jak się jakimś cudem uda to będzie nieplanowany sposób 0+12 hehe ... oczywiście przez wirusa nie daliśmy rady w 10 i 11 dc. Pech jak przychodzą "te" dni to właśnie wtedy zaraza musi też zawitać [emoji35]

Co do imion to dla dziewczynki Majka a dla chłopca prawdopodobnie Tymek ale bez przekonania. Mi się zawsze marzyła parka Kacper i Maja ... Kacper juz jest [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Walczymy! Emsi, nic straconego, idalny strzał na córe! :D

Spark - jestem jestem. Czytam Was, ale mam rodziców na pare dni wiec się cieszę ich obecnością a reszta się nie liczy ;) nie wiem który dzień cyklu mam, testów nie robię Temp tez nie mierze. Pełen luz. Za dwa tyg mam interview do nowej pracy i mam nadzieje ze wszystko pójdzie OK !!! Na tym Się teraz skupiam.
Jeśli chodzi o imiona to my Tez mamy wybrane (zreszta nie tylko imiona bo wózek i fotelik tez [emoji51][emoji23]) jeśli dziewczynka będzie Hannah albo Livia ( bo olivia mi się złe kojarzy ) a jeśli chłopak to Alex. [emoji51] zawsze podobał mi się Antoni ale koleżanka dała wiec już za późno [emoji30]

U mnie to samo! Juz kilka wózków w zakładkach siedzi, jak dobrze ze dzieki temu forum uswiadamiam sobie, ze nie tylko ja jestem troche rąbnięta xD :D

Generalnie to was wczoraj wieczorem podczytywałam, ale jakos nie mialam weny na odpisywanie, dzisiaj juz troche lepiej! :D

Queen to korzystaj póki możesz ... to są 'te' chwile w życiu ;-)
Powodzenia na rozmowie ... na pewno się uda [emoji6]

Sent from my SM-G7105 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry