Luxuorius
Moderatorka
nie nie to nie kolkaWspółczuję i oby szybko przeszło, a może to kolka Cię dopadła może espumisan w kroplach dla dzieci by Ci pomógł ja brałam i u mnie się sprawdziłwracaj do zdrowia i zbieraj siły na najważniejsze 5 minut
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie nie to nie kolkaWspółczuję i oby szybko przeszło, a może to kolka Cię dopadła może espumisan w kroplach dla dzieci by Ci pomógł ja brałam i u mnie się sprawdziłwracaj do zdrowia i zbieraj siły na najważniejsze 5 minut
![]()
nie straszno ciezko jest, koncowka ciazy gorsza od poczatku..
Mi lekarz kaazal od 8 dc do 13 dcHejka. Trzymam kciuki za testując i za te czekające na @ tez. Sama też czekam, chociaż jeszcze 10 dni. Owu nie było więc nie mam nadziei. Chciałabym zapytać dziewczyny które biorą estradiol - estrofem na poprawę endo czy bierzecie go przez cały cykl czy tylko do owu.
![]()
ja mi ktos mowil, ze koncowka ciezka to w twarz mu sie smialam, teraz mam ochote te osoby przeprosic i przyznac racjenie strasz![]()
haha, mysmy mieli podobne akcje z polsatem cyfrowym, celowo pisze nazwe, bo oni maja taki burdel u siebie, ze rece i cycki opadajaa teraz najchętniej rzuciłabym się z okna, jedyne co mnie powstrzymuje to psia łapka na moim kolanie i wiercący się bobas, oj ale i to jak!!!![]()
wlasnie dostalam wiadomosc ze znanej firmy win. na K. ktora sie upomina w imieniu pewnej platofrmy telewizyjnej o niezaplacony rachunek za sierpien 2016 :/ a jak ( kur@#!#!#!@@) oddawalam sprzet do punktu i sie pytalam czy mam jakies zaleglosci to " nie nie absolutnie! wszystko w porzadku! dziekujemy za korzytsanie z naszych uslug! :*:*:* " niech sobie w dupe wsadza te uprzejmosci, niedouczeni kretyni ;/ wrrrrrr!!!! faktury elektorniczne, niby oszczedzasz przyrode, ale jak Ci sie gdzies mail zaplacze to koniec z reszta ja nic nie dostalam dopiero teraz wiadomosc ze mam zpalacic bo jak nie to bleblbelbeleblble -.-
Zaplacone, no problem, ale nie omieszkalam tam zadzwonic i poinformowac o Pani ktora nie potrafi nic tylko sie usmiechac bo szkolenia to ona chyba nie miala zadnego i ludzi do zawalu doprowadza potem.
Czlowiek tu kredyt na chalupe wzial a tu mail z firmy windykacyjnej no myslalam, że urodze zanim zobaczylam o co naprawde chodzi....
dobra, skonczylam marudzić, nie spalam cala noc o mojego chlopa ktoremu chyba snil sie seks na rodeo i jestem mega wsciekla, pominąwszy, że im dalej w las tym jestem bardziej rozdrażniona i złośliwa dla otoczenia ;D a taka owieczka potulna ze mnie była oh ah...
nie polecam platformy, ktora w nazwie ma plusik![]()
nadal korzystamy z ich uslug, ale zaczynam miec ich dosyc i planuje przejsc na telewizje Nc+brrrr tym bardziej nie strasz ;D chociaz ja już wiem, że nie będę miała lekko bo ciągle jak nie nerka, to głowa a jak bobas podrośnie to dopiero będzie...ja mi ktos mowil, ze koncowka ciezka to w twarz mu sie smialam, teraz mam ochote te osoby przeprosic i przyznac racje
no ja właśnie o nc+ piszę, także nie wiem...wpłaty księgują kilka dni i jak zapłacisz dzień przed terminem to potrafią Ci na 2-3 dni wyłączyć sygnał -.-haha, mysmy mieli podobne akcje z polsatem cyfrowym, celowo pisze nazwe, bo oni maja taki burdel u siebie, ze rece i cycki opadajanadal korzystamy z ich uslug, ale zaczynam miec ich dosyc i planuje przejsc na telewizje Nc+
Te same objawy co u mnie a dodatkowo temperatura około 37 i mokro w gaciachA u mnie 32dc i cisza. [emoji15] trochę kłuje macica, cycki i sutki bolą... Więc generalnie @ murowana, a tu bęc!w sumie nie czuje się jakbym miaka zaraz @ dostać... Może jeszcze dzisiaj zatestuje... [emoji12]
![]()
tyle że u mnie wczoraj negatyw.