a teraz najchętniej rzuciłabym się z okna, jedyne co mnie powstrzymuje to psia łapka na moim kolanie i wiercący się bobas, oj ale i to jak!!!

wlasnie dostalam wiadomosc ze znanej firmy win. na K. ktora sie upomina w imieniu pewnej platofrmy telewizyjnej o niezaplacony rachunek za sierpien 2016 :/ a jak ( kur@#!#!#!@@) oddawalam sprzet do punktu i sie pytalam czy mam jakies zaleglosci to " nie nie absolutnie! wszystko w porzadku! dziekujemy za korzytsanie z naszych uslug! :*:*:* " niech sobie w dupe wsadza te uprzejmosci, niedouczeni kretyni ;/ wrrrrrr!!!! faktury elektorniczne, niby oszczedzasz przyrode, ale jak Ci sie gdzies mail zaplacze to koniec z reszta ja nic nie dostalam dopiero teraz wiadomosc ze mam zpalacic bo jak nie to bleblbelbeleblble -.-
Zaplacone, no problem, ale nie omieszkalam tam zadzwonic i poinformowac o Pani ktora nie potrafi nic tylko sie usmiechac bo szkolenia to ona chyba nie miala zadnego i ludzi do zawalu doprowadza potem.
Czlowiek tu kredyt na chalupe wzial a tu mail z firmy windykacyjnej no myslalam, że urodze zanim zobaczylam o co naprawde chodzi....
dobra, skonczylam marudzić, nie spalam cala noc o mojego chlopa ktoremu chyba snil sie seks na rodeo i jestem mega wsciekla, pominąwszy, że im dalej w las tym jestem bardziej rozdrażniona i złośliwa dla otoczenia ;D a taka owieczka potulna ze mnie była oh ah...
nie polecam platformy, ktora w nazwie ma plusik