Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To nie tak drogo... a skąd jesteś?U nas 70zl
O matko wypluj te słowa!!!!!!!!!!!
Ja w ciąży jestem jutro do lekarza idę.
No spaniel to jest istny wulkan energii, to raz właśnie jak spotkałam tego faceta z buldogiem pieski stoją i się wąchają a on nagle pyta:Emzilka ja już bym twojego wytarmosila
Ania ze spanielem masz tyle zajęcia co my beaglem. Takie same szajbusy hehe.
Windy oby ten kolejny był owocny
Nessi w sumie racja to co piszesz, dużo czasu zmarnowane.
Lanvin u nas też w domu sześciolatek no i chce kota albo drugiego psa bo jednemu jest smutno![]()

Z Małopolski 30km od Krk tam są ceny od 120do 200,To nie tak drogo... a skąd jesteś?
dlatego mysmy tez zrezygnowali z psa mieszkajac w bloku, bo tez caly dzien poza domem...a mieszkajac u rodzicow mialam psy, koty i brakuje mi tegoPsy są świetne :-) Też może kiedyś kupimy pieska, ale póki co nie ma takiej możliwości. Mamy kota, choć ja za kotami nie przepadam, ale pies nie wchodził w grę, bo zbyt długo nas nie ma w domu.
![]()
Ania ja mam kolegę gin on odemnie bierze 50zl i mogę z nim o wszystkim rozmawiać,a normalnie 70 w klinice niepłodności za monitoring biorą 50zlZ Małopolski 30km od Krk tam są ceny od 120do 200,
Dziś ci wynagrodziCześć dziewczynki. Ja mam dziś nerwa - do pracy po urlopie trzeba było wrócić a za oknem leje [emoji42][emoji42] poza tym mój M wrócił z pracy dziś o 1:30 w nocy wiec sobie myśle będą bobosexy bo akurat zaczęło mnie podbrzusze bolec wiec pewnie jajeczko się uwolniło. Ale mój M wrócił z pracy a z nim przyjechał jego kuzyn i gadali do 3!! No szlak mnie trafił !! Z przytulania nici bo mnie wkurzył i ze spania tez bo oni gadali. A chociaż mamy dom to te ściany są z kartongipsu wiec wszystko słychać. Jak już M wrócił do łóżka to byłam tak wkurzona ze odwróciłam się plecami i próbowałam spać.
Także ten tego mam dziś nerwy [emoji30][emoji30][emoji15]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom