Emzilka
Fanka BB :)
Poszłam do wc patrzę nitki cienkie krwi, myślę no zołza się rozkręca. A tu nic. No żesz ku*** że tak powiem.ja już się na monitoring zapisałam a tu się wszystko poprzestawia...
Zrob test jeszcze raz :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poszłam do wc patrzę nitki cienkie krwi, myślę no zołza się rozkręca. A tu nic. No żesz ku*** że tak powiem.ja już się na monitoring zapisałam a tu się wszystko poprzestawia...
Basia to Ciebie rano zastała @??Queen, super fotki haha uśmiałam sie z tej choinki [emoji23]
No wlasnie! Spark, Antonina kiedy testujecie?
Pamietam bo miałam z wami @ na 25.11 no ale u mnie wyszło jak wyszło..
Piątek czy wcześniej?Ja też testuję ok.25.11.
Dziewczyny super te Wasze psiaki. Też bym chciała ale mąż się nie chce zgodzić. Ja wychowana w domu ze zwierzętami on nie.[emoji53]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba podzielam twój gust jeśli chodzi o psy. Ja tez zawsze chciałam setera skończyło się mniejszą wersją - spaniel em. Piękne są tez setery szkockie - gordony.Ja jak kiedyś będę mieszkac w domku to kupię setera irlandzkiego, bo to też moja ulubiona rasa.
Ja ogólnie nie chciałabym miec psa, co ma owłosiony pysk np. yorki, sznaucery, maltańczyki itp.
Jakoś tak nie lubię tego.![]()
I przyszła szanowna pani @! Proszę o wpisanie do tabelki termin@ 24-25.12. 4cs.