Emzilka
Fanka BB :)
Ja po dupku czułam sie lepiej niż bez ale moja koleżanka znowu tragedia, w łóżku musiała przeleżeć z miska.. :/ znowu ja teraz jak okres dostałam TRAGEDIA!!!!! LEJE SIE ZE MNIE JAK Z KRANU. Boli jak niewiem cooo :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja po dupku czułam sie lepiej niż bez ale moja koleżanka znowu tragedia, w łóżku musiała przeleżeć z miska.. :/ znowu ja teraz jak okres dostałam TRAGEDIA!!!!! LEJE SIE ZE MNIE JAK Z KRANU. Boli jak niewiem cooo :-(
Ja przed mialam ciągle jakby śluz plodny... Po jednym dniu unormowalo sie i taki o normalny byl.Dziewczyny czy przy stosowaniu Duphastonu macie ciągle mokro w majtkach?
U mnie tez proszę cofnąć natężenie czarów!!! ;-)Kotek, tak mi przykroale grunt ze sie trzymasz i bedziesz dzialac dalej, silna babka z ciebie!
Paraplu, ja nie wiem jak ty to zrobilas ale cofaj te czary! Ja tu sie wykrwawiam!
Czytam was dziewczynki, ale @ tak mi daje w kość ze przekrecam sie z boku na bok, jedyną opcją na którą mnie stać to lajki na aplikacji![]()
Siwa, trzymam kciuki za 2 krechy! Spark, nie kracz bo pojde i tyłek skopie!
Bulbasek, aty kiedy masz zamiar testowac?
Trzymam za was wszystkie kciuki! Ale cos nam ten listopad chyba nie wyjdzie... Obyśmy wszystkie miały prezenty na mikołaja i pod choinke, tego nam życze!
Buziaki, spadam leżec:*
Windy ja nie kracze, ja piszę jak jest...niestetyKotek, tak mi przykroale grunt ze sie trzymasz i bedziesz dzialac dalej, silna babka z ciebie!
Paraplu, ja nie wiem jak ty to zrobilas ale cofaj te czary! Ja tu sie wykrwawiam!
Czytam was dziewczynki, ale @ tak mi daje w kość ze przekrecam sie z boku na bok, jedyną opcją na którą mnie stać to lajki na aplikacji
Siwa, trzymam kciuki za 2 krechy! Spark, nie kracz bo pojde i tyłek skopie!
Bulbasek, aty kiedy masz zamiar testowac?
Trzymam za was wszystkie kciuki! Ale cos nam ten listopad chyba nie wyjdzie... Obyśmy wszystkie miały prezenty na mikołaja i pod choinke, tego nam życze!
Buziaki, spadam leżec:*