reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny
emoji6.png
zobaczcie co mi rano wysłał mąż :
Link do: Chcesz zajść w ciąże? – wystrzegaj się kwasu foliowego

Tez czytalam podobny artykul... I mam mentlik w glowie :-( skad moge wiedziec czy powinnam zazywac zwykly kwas foliowy czy ten folian??? .....

Witam nową staraczke :-) Podziwiam, że decydujecie się na 6 dziecko :-) najważniejsze, że tego chcecie i robicie to świadomie :-)

Dziewczyny, chłopcy to mają pomysły...dzisiaj myjemy zęby i młody zaczyna się histerycznie śmiać. Patrzę na niego pytajacym wzrokiem, a on do mnie: wiesz co wczoraj zrobiliśmy z Olafem? Ja mówię, że nie wiem i nie wiem, czy chcę wiedzieć. Na to on mnie pyta jak nazywają się te takie małe wąskie, co wyglądają jak węże. Pytam, czy chodzi mu o dzdzownice. On mówi "taaak, dzdzownice! Wiesz co zrobiliśmy? Nazbieralismy dzdzownic jak byliśmy na boisku i wlozylismy Szymonowi do kieszeni w kurtce jak nie widział" i w śmiech...

Takie tam, z życia 6-latka w przedszkolu... [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Ekstra gratulacje kochana:) na kiedy termin?
Dziękuję :* 20.07.17 :)
Gratulujemy :)

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję kochane :*
Ja zaczęłam robić w 12dc (cykle mam 29 dniowe) i była niepodzianka, ponieważ był już ciemny. Następnego dnia już blady, wiec pomyślałam, że owu miałam już w 24-36h po tym 12dc. W 13-14dc blade, wiec przestałam robić. W 16dc miałam dużo śluzu płodnego i zrobiłam zobaczyć i ciemny. I tak od 16-20dc ciemne mi wychodzą. Dwa ostatnie zrobiłam juz z nowej paczki (co prawda te same z rossmanna, tej samej firmy co pink test), bo pomyślałam, że może jakaś trefna paczka. Dwa poprzednie cykle robiłam i wychodziło mi super. Zgadzało się z bólem w jakjnikach. W tym cyklu jajnik mnie bolał w 18dc rano, wiec tez wygląda, ze test z 16dc z wieczora pokazał dobrze, tylko dlaczego to się utrzymuje ... zrobię jeszcze dziś i zobaczę.

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
No mi się nadal utrzymują ciemne :D :D:D może coś na rzeczy ? :) w każdym razie mocno kibicuje.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry