reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja dzis planuje zaczac ale jak wyjdzie to sie okaze :-)

Mowie do mojego Krzycha ze dzis mozemy zaczac starac sie o dzidziusia a on do mnie, ze teraz to on sie boi tak czesto jak poprzednio zeby znowu blizniaki nie wyszly i zebym znowu tego samego nie przechodzila, ale poszturchac sie mozna :-)

reklama
No właśnie.. jak na razie brak pozytywnych testów! Co się dzieje? trzeba przerwać złą passę :)
Bulbasek kiedy testujesz? pon czy wt? mój M mówi, żebyśmy poczekali na okres..
Kto jeszcze w tym tyg. testuje?
Hej kobietki ... u mnie 23dc chce testować w następną sobotę. Ale u mnie kiepski cykl, zamotane dni płodne i słabo obstawiony. Do tego nie czuje żadnych objawów poza podbrzuszem, nawet dziś podczas serduszek czułam dość mocno. Nie nastawiam się ale wszystkim Wam gorąco kibicuję i trzymam kciuki za testujące w następnych dniach [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

No właśnie się zastanawiam ;) Mój też tak mówi hehe :D wiadomo, ze im bliżej terminu @ test to szansa że coś wyjdzie a jak nie wyjdzie to przyjdzie tylko czekać. A Ty jak Kochana? Przymierzasz się na jutro? Rano miałam znowu podwyższona temp. jak będę tak miała jeszcze do końca dnia to może jutro :/ ech boję się tej bieli. Dzisiaj mnie złapał taki ból podobny jak na @ Ale minął. Wszystko da sie racjonalnie wytlumaczyc, więc nie chce rozpalić nadziei.
Ja chyba poczekam do terminu @ czyli czwartek.
Ja jestem w sumie pełna nadziei, bo tak jak już pisalam, ból podbrzusza od piątku, nie mam jeszcze nabrzmialych piersi, co jest bardzo dziwne. Zawsze mialam okolo 6 dni przed i na 3 dzień przechodzilo. Bóle brzucha były w dzień @ ewentualnie dzień przed.
Wszystko jednak wszystko to może byc przyczyna obniżonego już ładnie TSh, nie wiem jak to jest. Zbadam je jutro jeszcze.

Emzilka ja też poroniłam blizniaki z tym że u mnie 1 zarodek od początku się nie przyjął a 2 zarodek żył tylko około 2 tyg jeszcze albo nie żył wcale sama nie wiem :(

Znacie się na tym clo ? Bo ja miałam tylko 2 cykle ten go nie mam a tam któraś z was napisała że on niby jeszcze działa ale ja jak miałam owu z clo to wiedziałam dokładnie który jajnik ma owu a teraz nic nie czułam. Jak to jest z tym clo. To on działa czy nie :D?
Ciekawi mnie to.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry