reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bertha trzymam kciuki! Pamiętaj, że mój sen musi sie spełnić :)
Ja chyba poczekam a co mi tam. Będę żyć nadzieją, że jestem. A potem moze byc rozczarowanie.. Buu

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny czytam was cały czas ale u mnie m-c z słabym rokowaniem więc wysyłam pozytywną energię testującym ;-) ;)bulbasek, sylwkaq90, bertha i cała reszta staraczek testujących na dniach kibicuję wam i czekam na pozytywy :-) :)
Spark życzę szybkiego i bezproblemowego powrotu do zdrowia dla Twojego M :)
Antonia2016 pamiętam Ciebie z mojego pierwszego forum jak i czy można zaplanować płeć :wink: też starałam się planować a teraz to już nie ważne :happy:
życzę powodzenia w staraniach ;)
Luxuorius co u Ciebie zaraz wchodzisz w 38 tydz. jak się czujesz ? ja mojego drugiego synka przenosiłam prawie 2 tygodnie mówią , że chłopcom dobrze u mamusi :-D
Mikaduchna już na miejscu jesteś ?
Ściskam wszystkie i dobrego dnia życzę !!!

reklama
Hej dziewczyny czytam was cały czas ale u mnie m-c z słabym rokowaniem więc wysyłam pozytywną energię testującym ;-) ;)bulbasek, sylwkaq90, bertha i cała reszta staraczek testujących na dniach kibicuję wam i czekam na pozytywy :-) :)
Spark życzę szybkiego i bezproblemowego powrotu do zdrowia dla Twojego M :)
Antonia2016 pamiętam Ciebie z mojego pierwszego forum jak i czy można zaplanować płeć :wink: też starałam się planować a teraz to już nie ważne :happy:
życzę powodzenia w staraniach ;)
Luxuorius co u Ciebie zaraz wchodzisz w 38 tydz. jak się czujesz ? ja mojego drugiego synka przenosiłam prawie 2 tygodnie mówią , że chłopcom dobrze u mamusi :-D
Mikaduchna już na miejscu jesteś ?
Ściskam wszystkie i dobrego dnia życzę !!!
Dziękuję bardzo za pozytywne słowa. Mam nadzieję że się niedługo doczekam.. Nie muszę się jakoś szybko spieszyć. Dwóch lobuzow już mam a do menopauzy też daleko [emoji6] oczywiście mam nadzieję że jak najszybciej się uda

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry