reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny czy to ważne ile mamy kilo,ważne że mamy druga osobę co nas kocha,jesteśmy silne,dobre ludzie to widzą.,mamy cel w życiu,a resztą się nie przejmujcie,moje życie mój dom i moja dupka,nikt wam nie da kromki chleba,trzeba brać los jakim jest i patrzyć w przyszłość,cyce w górę i do roboty tej ciekawszej:)
Cudowny jest Twój optymizm :) mam nadzieję, że się nim zarażę :D
Niby masz rację, ale z tego co piszą otyłość dyskwalifikuje mnie w dążeniu do posiadania dziecka. A niestety jak biorę hormony to tyję na maxa...

Nie nie, błąd mi się wdarł słowo "nie jestem" się nie załączyło tylko jestem :)
Nie jestem w ciąży i pewnie już nie będę ;) ale to świadoma decyzja tak miało być a jestem tu z wami jeszcze bo kibicuje Spark Dociu Bulbasek (;*) Bertha Emilce Emsi queen_b siwa (tule) ponieważ z nimi zaczynałam gdy dołączyłam. Teraz po prostu się już tak nie udzielam bo nie mam o czym ale kibicuje wam wszystkim :)
No i czekam na zdjęcie synka Lux :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
A może właśnie teraz, gdy się nie starasz to się uda :) o ile się nie zabezpieczacie :)
Mnie się udało namówić Mojego na badania. Jutro biorę urlop i idziemy razem. Bo bida sama pewnie by nie dotarła... mam nadzieję, że nie jest zbyt wiekowy i chociaż u niego będzie dobrze :-) wolę wiedzieć niż łudzić się nadzieją...

Musicie poczekać, zrobię, jak mi się znowu zachce siku hehe
Wszystko się dzisiaj pokickalo. Mąż zapomniał nastawić budzikow pierwszy raz od x czasu! Wiec sie dopiero szykuje, wstane z nim, wypije kawke i sikne.
A chcialam jak on spokojnie wstanie pojdzie na sniadanie, siknac i moze zrobić mi poranną niespodziankę, ale chyba nie wyjdzie.

Bulbasek jak powtórka testu???:-D
Oczekiwanie przykro mi...następnym razem się uda:-) :)
Sylwka czekamy na wieści..
Ja nocke z głowy bo od wczoraj moj młodszy goraczkuje i w nocy tez.mój ma tendencję do wysokich gorączek czasem bardzo i co chwile na przemian dawalam mu inne syropy.masakra.moze dzis bedzie lepiej:no2:

Musicie poczekać, zrobię, jak mi się znowu zachce siku hehe
Wszystko się dzisiaj pokickalo. Mąż zapomniał nastawić budzikow pierwszy raz od x czasu! Wiec sie dopiero szykuje, wstane z nim, wypije kawke i sikne.
A chcialam jak on spokojnie wstanie pojdzie na sniadanie, siknac i moze zrobić mi poranną niespodziankę, ale chyba nie wyjdzie.
To czekamy cierpliwie ... tylko jak ja się wyszykuje z zaciśniętymi kciukami [emoji12]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry