reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzięki jesteście kochane ...dziś idę na piffko mikołajkowe ze znajomymi z pracy to nie będę myśleć mam nadzieję ... bo teraz jak tylko o tym pomyślę łzy mi się cisną do oczu ...
@ w poniedziałek ale od wczoraj mnie brzuch boli wiec może pojawi się wcześniej. Choć doskonale czułam owu, wiec byłoby podejrzenie skróconej fazy lutealnej :/
Kasiu to mój 3cs i zaraz zacznę 4 wiec nie ma tragedii. Ja tylko chciałam ustrzelic wakacje tak jak Wam pisałam. Bardzo Ci też współczuję, to jeszcze gorsze cieszyć się, wszystko zaplanować a tu niestety rzeczywistość pokazuje coś innego [emoji17]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Emsi* przykro mi, ale będzie dobrze. Prędzej czy później się uda.
Dziewczyny jako, że jesteście wyroczniami dla mnie w kwestiach badań testów i czasu chciałam się zapytać kiedy można testować, hipotetycznie zakładając, że pęcherzyk pękł w tym tygodniu? Mam testy Pink, nie wiem jaka jest ich czułość. Termin @ nieznany z racji tego, że to byłaby pierwsza po poronieniu.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam kobitki ... niestety biel
a miałam nawet dobre przeczucia przed ...
Mam mega dola ... bardzo mi zależało aby urodzić w wakacje, bo mamy duże problemy z synem i bardzo dużo pracujemy, wiec marzyłam o tym aby się chociaż przez miesiąc nacieszyć bez stresu rodzinnie takim maluszkiem [emoji26] [emoji26] [emoji26] za pierwszym razem było bardzo dużo stresu o zdrowie syna (dlatego tez długo się nie decydowalismy)...wiec modliłam się aby teraz Bóg nam to wynagrodzil ... ale widocznie nie można mieć tego o czym się marzy ...
Przepraszam dziewczyny za smuty od rana ale jestem wdzięczna, że mogłam się wygadac
Ps. wczoraj się dowiedziałam, że koleżanka z pracy zaszła w ciążę, że tak powiem 'w ostatniej chwili' jeśli chodzi o prace i przez to mam jeszcze większego dola, że innym tak się udaje a u mnie jak zwykle pod górkę [emoji17]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Kochana uda nam się wszystkim kiedyś. Tulam [emoji8]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie ja miałam skrzep w zylaku w nodze, rozpuscilam go zastrzykami, 40 szt, nie ma już zakrzepu ale powiedzieli ze w ciąży trzeba będzie brać. A masz zastrzyki czy jakieś tabletki?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak teraz biorę acard od 17dc,a potem heparyne w zastrzyku jeżeli będzie ciąża,profilaktycznie bo płód był martwy a tak będzie lepiej dokwiony,boję się jak diabli bo już insuliny biorę

Hej dziewczyny:)

Emsi jeszcze jest nadzieja póki nie ma @

Wczoraj gin zrobił mi usg i macica ładnie się oczyściła, nie widział lewego jajnika (wtf?), a na prawym pęcherzyk 7mm wiec powiedział ze owu za ok 2-3 tyg nie do końca w to wierze,
poprosiłam go o receptę na dostinex, przynajmniej nie będę musiała iść już na wizytę prywatna i mam 140pln w kieszeni, do tego kwas foliowy 0,4 mg.

zapytałam go czy powinnam wykonać jakieś dodatkowe badania z racji, że poroniłam 2 razy, to powiedział ze mam isc do ginekologa-endokrynologa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry