NeSSi
Moderatorka
Liczę się z kosztami niestety ...ale chcę mieć pewność, że zostanie zrobione co się tylko daTo za zastrzyk jeśli będziesz chciała to zapłacić będziesz musiała oczywiścieteż jestem ciekawa jak u Ciebie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Liczę się z kosztami niestety ...ale chcę mieć pewność, że zostanie zrobione co się tylko daTo za zastrzyk jeśli będziesz chciała to zapłacić będziesz musiała oczywiścieteż jestem ciekawa jak u Ciebie
![]()
No to Luxuorius ciebie pocieszęno ja i moj chlop duzymi dziecmi nie bylismy wiec licze, ze i Natan jakims grubaskiem nie bedzie![]()
jednak wiecie co, to były najcudowniejsze chwile w moim życiu 2 różne porody jednak wspomnienia te same płacz na widok moich kochanych serduszek Do nowej st ad ac
Hej, zwykle dają clostibeglyt (clo) na poczatku cyklu przez 5dni (różnie, albo np. Od 2-6dc, albo od 5-9dc a przykład), później mniej więcej od 11dc chodzi się co np. 2dni doo ginekologa sprawdzać czy pęcherzyki rosną i czy pękają ( czy była owulacja)wtedy.można ustalić kiedy najlepiej się przytulać
![]()
ja sie obawiam, ze zaczne rodzic w markecie na zakupach, bo mam mega pechaNo to Luxuorius ciebie pocieszęmy również do wielkich ludzi nie należymy
3200 miał drugi synek i poszło jak burza z kolei pierwszy poród trwał dłużej a synek ( przez toksoplazmozę ) ważył 2450 kg taka mała kruszynka była a poród trwał dłużej więc nie ma reguły
jednak wiecie co, to były najcudowniejsze chwile w moim życiu 2 różne porody jednak wspomnienia te same płacz na widok moich kochanych serduszek
![]()
Heh byłabyś w gazecieja sie obawiam, ze zaczne rodzic w markecie na zakupach, bo mam mega pechai dopiero sie zacznie haha, jazda po rzeczy, kurs do szpitala
i jak dojade to sie okaze, ze bede miec skurcze kilka godzin i bede sie meczyc

ja przy pierwszym porodzie na bazarek jeszcze zajechałam by czereśnie sobie kupić
i na poczekalni między skurczami zażerałam się 
hehe dobrze, ze nie mam daleko do szpitalaHeh byłabyś w gazecie
Ale poród zazwyczaj rozpoczyna się skurcz ami przepowiadającymi, brzuch przy nich twardnieje więc spokojnie na pewno je zauważyszja przy pierwszym porodzie na bazarek jeszcze zajechałam by czereśnie sobie kupić
i na poczekalni między skurczami zażerałam się
zdążysz na pewno z wszystkim
![]()
hehe pierogi, jak za mna chodza, robic nie mam sily, ale kupieHaha.. ja mało co nie urodziłam w taxi.. moje trwały oba po 20 min. Ale młoda koza byłam to i z łóżka z obserwacji na salę sobie sama przeszłam to salowe mało wylewu nie dostały... 21 rodziłam..24 grudnia wyszłam to jak się w wigilię pierogów nażarłam to Amelka dwa dni spała zadowolona