ewelinaanna1992
Fanka BB :)
jestem na laptopie teraz , ale jak bede umiala dodać to dodam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[emoji7] [emoji7] [emoji7] to nie kreska, to krecha jest! [emoji1] gratulacje! I oszczędzaj się, może faktycznie nie noś tyle młodej, lepiej dmuchać na zimne [emoji6]
Ciężko będzie z tym noszeniem, bo to taki cycol jest[emoji7] [emoji7] [emoji7] to nie kreska, to krecha jest! [emoji1] gratulacje! I oszczędzaj się, może faktycznie nie noś tyle młodej, lepiej dmuchać na zimne [emoji6]
![]()
Ja byłam przeziębiona w tym czasie jak ciąża przestała się rozwijać, więc winowajcą jest chyba wirus@Mikołajowa1990 również Ci życzę owocnych starańBędzie dobrze! Najgorsze jest chyba to, że wiekszość powodów poronień jest nieznanych ;x
![]()
Dziękuję <3
Mnie też pobolewał na początku, ale nie tak jak na @ tylko inaczej- trudno określić, ale może to macica już się rozciągać próbuje.Tylko martwie się bo brzuch mnie pobolewa... Mam dwuletnią córke którą często noszę na rękach... Żeby to tylko nie zaszkodziło fasolce.
Nie dziękuję,żeby nie zapeszyć