Emzilka
Fanka BB :)
Hej, widzicie tu jakąś kreskę? Chyba już oszalałam do reszty...
Zależy jak monitor laptopa ustawię, to widzę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Człowiek nieświadomy, że coś działa negatywnie :/Nic nie mów, my używaliśmy durex play żel intymny a on ogranicza ruchliwość plemników grrrr
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kiepska jakość fotki ale jakby na koniuszkach paska więcej pigmentu [emoji1] to ciążowy? [emoji3]Hej, widzicie tu jakąś kreskę? Chyba już oszalałam do reszty...
Zależy jak monitor laptopa ustawię, to widzęOwulacyjny czy ciazowy?
Kiepska jakość fotki ale jakby na koniuszkach paska więcej pigmentu [emoji1] to ciążowy? [emoji3]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak popatrzyłam na moje wydojone worki, i zapłakałam [emoji24]
Ale najwyżej wszczepie silikon jak zakończę rozmnażanie [emoji23]
Bertha, jak Dziewczyny pisza, zrob we wtorek jesli sie @ nie pojawi, dalej trzymam kciuki!
Cathy, moze jeszcze nie wszystko stracone, zrób z porannego moczu, wtedy jest największe stezenie.
Dziewczyny, ja wzięłam wczoraj tylko jedna dawkę i to rozbita na pół mojego acykloviru No i dzisiaj mam [emoji30][emoji30][emoji30]
Ta jedna opryszczka w nocy pękła i sie rozlała po całych ustach- dzis mam juz cztery na ustach i jedna w środku, buzi prawie nie moge otworzyc[emoji26]
A ta w środku jeszcze bedzie mi sie babrać, bo mam stały aparat na zębach i to cały czas sie po tej opryszczce przesuwa.
Niby pierdoła wiecie, ale normalnie załamałam ręce jak sie zobaczyłam w lustrze. Patrzę na te tabletki i sie sama zastanawiam dlaczego ich nie biorę, wszak szanse ze zaszłam w pierwszym cyklu jak wiemy są marne[emoji849]
W dodatku zero objawów...
U mnie na tablecie widać cieńBo przerabiałam koleżance by zobaczyła ale ona nic nie widzi. Te z końcówkami to nie to, ja widzę obok po lewej
A tu oryginał .![]()