Emzilka
Fanka BB :)
Późną porą? Jest 4 nad ranem a ja ze świecąsię mu zachciało serduszkowania nad ranem...
wieciee, jak mnie tu nie będzie do południa to odsypiam dzidziusiowanie
a teraz żegnam z pozycji pionowej
![]()
Ale jurnego masz chlopa

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Późną porą? Jest 4 nad ranem a ja ze świecąsię mu zachciało serduszkowania nad ranem...
wieciee, jak mnie tu nie będzie do południa to odsypiam dzidziusiowanie
a teraz żegnam z pozycji pionowej
![]()

Myślę że jeśli teraz nie zaskoczy to of stycznia zacznę bo brakuje trochę [emoji1]Nie powinno się przestawiac ćwiczyć podczas starań i podczas ciąży też, jak robisz to regularnie to fasolce nawet pomoże! Cyrkulacja powietrza, ruch wszystko na plus! Zobaczcie ile dziewczyn nie przestaje i jest ok. Ale to wiadomo zależy jak się ciąża rozwija. Ale podczas starań to może tylko pomóc, takie moje zdanie [emoji6] [emoji16]
![]()
Ja równieżStorAnia czekam na adresik;*
Matko, co tto był za spacer, że nogę skreciłaś ;p
Mam tą samą apke, nie sugeruj się... Mi czasem takie cuda wyczynia że żal patrzeć [emoji1]
A ja właśnie skręciłam nogę podczas spaceru z psem... Masakra [emoji30]
![]()
Haha no powiem Ci, że trochę tak to wyglądałoSkalę zniszczeń oceniam jako srednią [emoji14] boleć boli, muszę b po bandaż wysłać i powinno być lepiej. [emoji1]
[emoji23] [emoji23] widzę że my ten sam gatunek pierdół jesteśmy, mi to się wszystko dzieje przez przypadek w najmniej oczekiwanym momencie. [emoji23]
Maaaatko, spark, podziw! Gdyby mój się o tej porze do mnie odbierał, chyba przybralabym pozycje "rób co musisz tylko nie budź" [emoji23]
![]()
Adresso wysłane
U mnie to nawet jeszcze nie boboseksyWindy91 - szybkiego nie kuśtykanego powrotu do zdrowia
Spark - Daj mi swoje libido, bo mnie już te starania psychicznie wykończyły![]()
To gdzieś Ty takiego łogiera znalazła?U mnie to nawet jeszcze nie boboseksyuwierz mi, że On potrafi tak nakręcić, że nawet z libido na poziomie mułu w końcu byś uległa...to jest najgorsze !
![]()