reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moj chłop tez lubi ten sport, uważa ze to zdrowe [emoji23] a jak go przekonuje, ze nie mam siły albo ochoty to mówi, ze nie muszę nic robić on sie wszystkim zajmie i na koniec faktycznie mi sie udziela chcica [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Windy, jak noga? [emoji33]
Bulbasek, co tam u ciebie?..
Spark, oj nieźle działacie [emoji12] jakby mnie moj obudził to bym go chyba udusiła [emoji12] ze mnie jest straszny śpioch.. ale my przeważnie juz o 22 śpimy jak stare małżeństwo [emoji23] M wstaje codziennie o 4:30 wiec wieczorem często pada jak dzidziuś.. to moj syn czasem dluzej dokazuje [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Windy, jak noga? [emoji33]
Bulbasek, co tam u ciebie?..
Spark, oj nieźle działacie [emoji12] jakby mnie moj obudził to bym go chyba udusiła [emoji12] ze mnie jest straszny śpioch.. ale my przeważnie juz o 22 śpimy jak stare małżeństwo [emoji23] M wstaje codziennie o 4:30 wiec wieczorem często pada jak dzidziuś.. to moj syn czasem dluzej dokazuje [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
On mnie nie obudził, on mi nie dał zasnąć :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry