ewelinaanna1992
Fanka BB :)
,W którym dniu miałaś owu mniej więcej przy tych cyklach ?
To był nasz pierwszy cykl starań. Nie wiem kiedy mogla być owulka. Serduszkowaliśmy się w 8,9,10,11,16,18 dc ( z tego co pamietam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,W którym dniu miałaś owu mniej więcej przy tych cyklach ?
Co się chłopu zdziwić, że męczy jak ma taką młodą laskę obok siebieNa l4 siedzi to chłopak pełen siłno on 34 lata, musi jeszcze dawać radę
potem mam nadzieję, że będę mogła mówić "stary człowiek i może"
![]()
Kochana trzymam kciuki za kolejny test. Dobrze pamiętam, że termin @ masz na wtorek??? Za wcześnie jeszcze pewnie żeby test coś pokazał.Hejka, tak, siknelam dzisiaj. Biel i wróciłam spać. Po 2 godzinach oglądałam z latarka testy (zrobiłam Nordtest i facelle) i wypatrzyłam orła cien - jak to mówi moj Mtakie nikłe cienie to ja juz kilkukrotnie widziałam tym bardziej po czasie wiec nie wiem ze nie ma co im ufać. Ale i tak czekam na jutro! A moze i wieczorem sobie siknę
--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Czyli mam korzystać bo za kilka lat już nie ma co liczyć ?Co się chłopu zdziwić, że męczy jak ma taką młodą laskę obok siebie![]()
Berta super to jutro coś powinno więcej wyjśćHejka, tak, siknelam dzisiaj. Biel i wróciłam spać. Po 2 godzinach oglądałam z latarka testy (zrobiłam Nordtest i facelle) i wypatrzyłam orła cien - jak to mówi moj Mtakie nikłe cienie to ja juz kilkukrotnie widziałam tym bardziej po czasie wiec nie wiem ze nie ma co im ufać. Ale i tak czekam na jutro! A moze i wieczorem sobie siknę
--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Też uwielbiam Pottera a jestem z Pomorza [emoji8]Haha ano, a ludzie sie dziwia, czemu uwielbiam Pottera, przeca to oczywistezem napisze, patriotyczne [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana a kto proponuje Ci leczenie pcos antykoncepcją?!Mam dzisiaj doła. Oczywiście nie oduczylam się wyczytywania czego się da na temat pcos...
Mam niestety wrażenie, że samym duphastonem nic nie zdzialamy, że tracimy czas. 2 cykle teraz potem 2,3 na antykoncepcji a potem się zobaczy...to conajmniej 5 cykli w plecy. Jeszcze te doniesienia o poronieniach nawykowych w 5-6tygodniu.
Jednym słowem MASAKRA
Chyba sobie to wszystko odpuszczę, nie sądzę żebym dała radę psychicznie to wszystko ogarnąć.
Myśl o seksie przyprawia mnie o lekko mówiąc wrogość jakąkolwiek bo przecież i tak nic z tego nie wyniknie.
Czy ktoś mógłby mi wyłączyć głowę??? [emoji29]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom