reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark dzisiaj ostatni dzień :) a co u ciebie ?

Bertha ale cień to dobry zwiastun mnie się wydaje :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Oo to masz spokój :) a u mnie jakoś 11-12dc :) oczywiście nie informuje faceta bo nie myślę o owu, nawet nie wiem kiedy mogłaby być, bo różne apki co innego pokazywały, ale przytulamy się często bo na l4 siedzi i caly czas mu się chce :p chora jestem więc już w ogóle masakra :D dzisiaj udało mi się go namówić na bridget jones, także do kina jedziemy się odmozdzyc :D

reklama
Mi w szpitalu powiedzielli, że jak będę chciała dzieckko to mam nie dać się wkręcić w antykoncepcje, bo to na chwilę tylko leczy objawy, a potem większy problem... mój lekarz uważa tak samo! Ja bym się na to nie pisałam, i cykle stracone i organizm zwariować może...
Ale zrobisz jak uważasz ;)
Póki co jestem dwa cykle na dupku, nie sądzę żeby to pomogło ale lepsze wywoływane @ niż żadne. Myślałam o metforminie(na wlasna reke) tak jak Docia mi wspomniała, ale trochę się boję czy nie namieszam nią bardziej i jeszcze te skutki uboczne. Na pewno będę chciała pregnyl skoro rosną pęcherzyki do sporych rozmiarów to może to coś da

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

W przeciągu dwóch miesięcy wydalam 800zl na badania, wizyty itd. W lodzi dobrzy lekarze biorą takie pieniądze, że łeb wysiada
Spark- Ona chce mi dać anty bo jak odstawilam to zaszłam odrazu (tylko poroniłam w 5tyg) i że to niby przestawia jajniki na normalną pracę i faktycznie to się potwierdza. Byłabym skłonna to zrobić z tym że jak wspomniałam nie chce tracić cykli, a mija ginka każe wyluzowac i mówi, że będziemy się martwić jak się po roku nie uda. Też mi pocieszenie.

Jesteś z Łodzi?

Martaldz w Rzgowie jest dobra klinika. Moja znajoma ma syna dzięki nim a leczyła się kupę lat. Nie wiem jak poważny jest Twój problem ale może byś skorzystala z konsultacji u nich.

A znasz profesora Krasomskiego?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Nie, nie słyszałam o nim.
W Rzgowie to pewnie chodzi o gamete.
Sama nie wiem jak poważny jest mój problem...niby nie jest to wyrok jakiś, że bezpłodność

Mój K. śmieje się, że znam Pottera na pamięć. No cóż począć [emoji3]

Haha ja czytam wlasnie Komnate Tajemnic :p ogolnie minimum raz w roku czytam cala serie. Wychodzi, ze czytalam te ksiazki jakies 15 razy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Do tego mam juz wybrane dwa plakaty jakie zawisna nad lozkiem i ofkoz oba potterowskie [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Haha ja czytam wlasnie Komnate Tajemnic [emoji14] ogolnie minimum raz w roku czytam cala serie. Wychodzi, ze czytalam te ksiazki jakies 15 razy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Do tego mam juz wybrane dwa plakaty jakie zawisna nad lozkiem i ofkoz oba potterowskie [emoji23][emoji23][emoji23]

Stare baby, a fanatyczki [emoji23]
Zawsze jak czytam którąś z serii i rycze to K się pyta czy to Syriusz już umarł. Hahah

reklama
A to pierdykne sobie w salonie [emoji23]
b7abb5337510ff54356710db81fc4b5c.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry