Spark
Fanka BB :)
Oo to masz spokójSpark dzisiaj ostatni dzieńa co u ciebie ?
Bertha ale cień to dobry zwiastun mnie się wydaje
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oo to masz spokójSpark dzisiaj ostatni dzieńa co u ciebie ?
Bertha ale cień to dobry zwiastun mnie się wydaje
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój jest ode mnie starszy 9 latCzyli mam korzystać bo za kilka lat już nie ma co liczyć ?uff to dobrze, że się jednak skusiłam
![]()
![]()
Póki co jestem dwa cykle na dupku, nie sądzę żeby to pomogło ale lepsze wywoływane @ niż żadne. Myślałam o metforminie(na wlasna reke) tak jak Docia mi wspomniała, ale trochę się boję czy nie namieszam nią bardziej i jeszcze te skutki uboczne. Na pewno będę chciała pregnyl skoro rosną pęcherzyki do sporych rozmiarów to może to coś daMi w szpitalu powiedzielli, że jak będę chciała dzieckko to mam nie dać się wkręcić w antykoncepcje, bo to na chwilę tylko leczy objawy, a potem większy problem... mój lekarz uważa tak samo! Ja bym się na to nie pisałam, i cykle stracone i organizm zwariować może...
Ale zrobisz jak uważasz![]()
Jesteś z Łodzi?W przeciągu dwóch miesięcy wydalam 800zl na badania, wizyty itd. W lodzi dobrzy lekarze biorą takie pieniądze, że łeb wysiada
Spark- Ona chce mi dać anty bo jak odstawilam to zaszłam odrazu (tylko poroniłam w 5tyg) i że to niby przestawia jajniki na normalną pracę i faktycznie to się potwierdza. Byłabym skłonna to zrobić z tym że jak wspomniałam nie chce tracić cykli, a mija ginka każe wyluzowac i mówi, że będziemy się martwić jak się po roku nie uda. Też mi pocieszenie.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Martaldz w Rzgowie jest dobra klinika. Moja znajoma ma syna dzięki nim a leczyła się kupę lat. Nie wiem jak poważny jest Twój problem ale może byś skorzystala z konsultacji u nich.
Nie, nie słyszałam o nim.Martaldz w Rzgowie jest dobra klinika. Moja znajoma ma syna dzięki nim a leczyła się kupę lat. Nie wiem jak poważny jest Twój problem ale może byś skorzystala z konsultacji u nich.
A znasz profesora Krasomskiego?
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Mój K. śmieje się, że znam Pottera na pamięć. No cóż począć [emoji3]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Stare baby, a fanatyczki [emoji23]Haha ja czytam wlasnie Komnate Tajemnic [emoji14] ogolnie minimum raz w roku czytam cala serie. Wychodzi, ze czytalam te ksiazki jakies 15 razy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Do tego mam juz wybrane dwa plakaty jakie zawisna nad lozkiem i ofkoz oba potterowskie [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom