reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mam strasznego pottero- pie*dolca [emoji23].
Ostatnio kupilam Fantastyczne zwierzeta, Quidditch przez wieki i Basnie Barda....dodam, ze ich juz w ksiegarniach nie kupicie i trzeba szukac w antykwariatach i ogloszen , ze ktos chce sprzedac swoj egzemplarza.

Nie chcecie wiedziec ile kosztowaly [emoji23]
Nie przyznalam sie nawet swemu chlopu [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A to pierdykne sobie w salonie [emoji23]
b7abb5337510ff54356710db81fc4b5c.jpg

oooooo!!! Ja też czekam, tez se walne xd a co! :D

Ja mam strasznego pottero- pie*dolca [emoji23].
Ostatnio kupilam Fantastyczne zwierzeta, Quidditch przez wieki i Basnie Barda....dodam, ze ich juz w ksiegarniach nie kupicie i trzeba szukac w antykwariatach i ogloszen , ze ktos chce sprzedac swoj egzemplarza.

Nie chcecie wiedziec ile kosztowaly [emoji23]
Nie przyznalam sie nawet swemu chlopu [emoji23]

Ooo [emoji7][emoji7][emoji7] baśnie barda mogą być fajne

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Harrry! <3 ja słyszałam, że gdzieś w PL otwarli "Hogwart" i można tam jechać na ileś dni i żyć jak oni tam, tak się podjarałam, że łooo... ale jak zobaczyłam cenę, to już było trochę inne łooo... :/ :D

Ja kolejny raz ze świecą dziś... powtarzam sobie: "jeszcze tylko 4 dni i pójdzie do pracy, 4 dni, dasz radę...", tylko to trzyma mnie przy życiu ! :p

Harrry! <3 ja słyszałam, że gdzieś w PL otwarli "Hogwart" i można tam jechać na ileś dni i żyć jak oni tam, tak się podjarałam, że łooo... ale jak zobaczyłam cenę, to już było trochę inne łooo... :/ :D

Ja kolejny raz ze świecą dziś... powtarzam sobie: "jeszcze tylko 4 dni i pójdzie do pracy, 4 dni, dasz radę...", tylko to trzyma mnie przy życiu ! :p

Hahaha [emoji23]

Sluchajcie dziewczynki, jak macie ochote na niezla polewke to zapraszam na fb na "ponarzekaj na tesciowa" [emoji23][emoji23][emoji23] historie czasem smutne ale wiekszosc jest tragikomedia [emoji23] 90% lasek jojczy tam, ze sie wprowadzily do tesciow, zazwyczaj Ci tesciowe pomagaja im finansowo, rodza dzieci i wielki placz to w domu sa jakies zasady i tym laskom to nie pasuje.
No kuzwa jakby mi jakas siksa przylazla do domu, byla czasciowo na moim garnuszku i miala problemy z dostosowaniem sie to szybko wylecialaby na zbity pysk. A na tym profilu one robie z siebie takie ofiary losu, ze szok.
Teraz jeszcze gadalam z dziewczyna co tak krecila w odpowiedziach, ze przestalam z nia powaznie rozmawiac. No i koleczko wzajemnej adoracji oczywiscie na mnie, ze naskakuje na biedna dziewczyne i brak szacunku okazalam. A ona klamiac i motajac sie w odpowiedziach to co okazala, bo raczej nie szacunek. Nie potrafila odpowiedziec np. czy ma prace. No jak mozna powaznie gadac z taka osoba? [emoji23]

Lux coraz bliżej, myśle, ze święta spędzicie już we troje [emoji7][emoji2]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Lux coraz bliżej, myśle, ze święta spędzicie już we troje [emoji7][emoji2]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
mi tez sie tak zdaje :) kazdy dzien teraz to taka niespodzianka pt "wyskoczy czy jeszcze nie :D"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry