Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie mam problem bo nie ma na moj telefon tegomam takiego starocia kurczę jeszcze i słabo
a jakas inna?
![]()
Jako że oczekuje objawów, zadałam dzisiaj barrzo inteligentne pytanie wujkowi Google - "objawy ciąży przed zagnieżdżeniem" [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] no przecież to
Debilem trzeba być [emoji23] chyba że mi komórka jajowa zacznie jakieś znaki dymne wysyłać [emoji1]
Ja też mam ovia. Wcześniej miałam też woman log.
![]()
Glow albo terminarz, MyDaysX jest kłopotliwa bo temp i waga w Farenheitach i funtach jest. Za dużo zamieszania z przeliczaniem wg mnie [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W ustawieniach jednostki sie zmienia na kg i celsjusze [emoji12]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Dym z psiochy to nie przelewki [emoji23] [emoji23] no, coś mi się w beret stało, ale na szczęście opamietalam się w porę i przestałam [emoji1]Windy o matko poplakalam sie z tych znakow dymnych [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Przeszlas level wyzej w swirowaniu, ja nadal szukam objawow zagniezdzenia a tu juz przed zagniezdzeniem...to chyna juz poziom master [emoji23]
Ja mam obielicze na to, ze dwie apki podwajaja moje szanse [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom