Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi test ovu pokazał plusika w 15 dc wiec ovy oewnie cos koło tego wiec i 17 mogł być.Witaj w klubie mi najpierw pokazywał ovu na 12 dc potem na 14 dc a ostatecznie wyznaczył na 17 dc i dla tego nie sugeruje się nim wszystkie znaki na niebie wskazywały na ovu w 15 dc więc nie bierz go do końca na serio![]()
Dokładnie mam tak samo testy owulacyjne w 15 dc pozytywnemi test ovu pokazał plusika w 15 dc wiec ovy oewnie cos koło tego wiec i 17 mogł być.
najważniejsze żeby plemiki dotrwały
jenny jeszcze tyle dni czekania![]()
u mnie już czekanie na półmetku kiedy (nie)powinnaś dostać @Dokładnie mam tak samo testy owulacyjne w 15 dc pozytywnekotek jak Twój M ma dobrych żołnierzy to dadzą radę
u mnie już czekanie na półmetku
![]()
Wiem, ze za wczesnie ale chyba mam dzisiaj taki dzien po prostu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dlatego większość z nas łapie doła, byłyby pozytywy na testach to i my inaczej byśmy do tego pochodziły 
W sobotę 17.12 u mnie zawsze jak w zegarku więc okaże się za 5 dni długich i mozolnychkiedy (nie)powinnaś dostać @
mój mąż ma podobno extra żołnierzyki przynajmniej tak gin stwierdził.
a seks w 16 dc był bardzo bardzo póżnym wieczorem więc mam nadzieję żę będzie ok![]()
A u Ciebie duża szansaW sobotę 17.12 u mnie zawsze jak w zegarku więc okaże się za 5 dni długich i mozolnych

Ja brałamWitajcie kochane. Właśnie jestem po wizycie u gin. Mam pęcherzyk w prawym jajniku dominujący 20mm więc nie możemy tracić czasu :-) Mam brać luteine od 15 dnia cyklu. Czy któraś też ja bierze? Za tydzień kolejna wizyta. lekarz bardzo miły i sympatyczny :-)