NeSSi
Moderatorka
No zobaczymy w środę co z tego wyniknie ...Jak masz 3 to pewno ten co miał 20plyn wypuścił komórka jajowa zdolna jest 12godz na zapłodnienie do 3razy szt
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No zobaczymy w środę co z tego wyniknie ...Jak masz 3 to pewno ten co miał 20plyn wypuścił komórka jajowa zdolna jest 12godz na zapłodnienie do 3razy szt
A bez zastrzyku same nie pękną?Przy pecherzyku 19 powinna ci dać zastrzyk po co czeka
Przy pecherzyku 19 powinna ci dać zastrzyk po co czeka
zdania sa podzielonePrzepiękne łóżeczko. I przepiękny wystrój.
Ale nie wiem czy wiesz, ale lekarze do zalecają żeby dziecko nie miało w łóżeczku dosłownie nic. Nawet żadnych maskotekMój miał tylko prześcieradło i rożek w którym spał. Wszystko to ma zapobiec śmierci łóżeczkowej dziecka. Ja na tym punkcie miałam obsesję. I ja akurat nie dałabym tych poduch z boku. Miałam mieć zwykły ochraniacz, ale okazał się nie praktyczny bo leżąc w łóżku nie widziałam dziecka.
zdania sa podzieloneja sie boje, ze jak zacznie sie przewracac na boki to sobie glowke obije o szczebelki, duzo kolezanek ma ten ochraniacz i negatywnym opinii nie slyszalam
a co do samych ochraniaczy to niby naukowcy z USA taka nagonke zrobili
Oooo, aż sobie to wyobrazilam [emoji7] [emoji7]Jeśli chodzi o ochraniacze ...to pierwsze pranie i one wszystkie są potem cienkie
Ja miłam bo się Młody ''hysiał'' - lulał do snu samI często zjeżdżał na barierki
![]()