S
StorAnia
Gość
Dobranoc dziewczyny. Idę poleżeć, bo tak mnie nawala ten jajnik, że aż mnie zgina 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobry znak
Serio? Bo ja się nie znam [emoji1] w ostatnich cyklach palily mnie jajniki, ale to już przesada... Ale jak w słusznej sprawie to niech pali dalej! [emoji16]Dobry znaktrzymam kciukasy
![]()
To zazdroszczę...Patrz, a u mojej Niuni nic nie było... Gdyby nie badania to by tyła nadal i wszystko by się zrzucało na Hashimoto...
Jak to czytam to zaczęłam się nad sobą zastanawiać... Cholera, chyba muszę zrobić badania pod tym kątem. Anemie mam permanentą od małego, w sumie się unormowalo, ale to żelazo nadal z tylu głowy jest... Kurde [emoji15]To zazdroszczę...ja senna całe życie i myślałam, że to przez anemie allbo coś, potem podejrzewalismy cukrzyce bo babcia miała a jak.to mówią ja to cała ona... w szpitalu robili krzywą.cukrową i insulinowa i io z.insulinowej wyszło... a naadmierne owłosienie córka pewnie przez pcos ma, to dość częste