Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
2017Załapałabym się na sierpień - termin 26.08.2016
Dziewczyny ja na ginekologi o 14.00 wypis...miałam nie drożny jajowód prawy i moje jajeczka jak na ten dc marne..na szczęście jajowód udrożninny.. zobaczymy co dalej... mam urodziny i leżę w szpitalu...eh... oby to pomogło..
Sam zabieg okropny ale do przeżycia... w chwili gdzie przepychali mi ten jajowód dramat ale oby warto było. Za życzenia dziękuję... oby się dziś wszystko spełniło. Jeszcze położna do mnie..Kasia zobaczysz że się jeszcze tu spotkamy ..ha podbudowała mnie bardzo
To.w takim razie spełnienia marzeń z okazji urodzin!Dziewczyny ja na ginekologi o 14.00 wypis...miałam nie drożny jajowód prawy i moje jajeczka jak na ten dc marne..na szczęście jajowód udrożninny.. zobaczymy co dalej... mam urodziny i leżę w szpitalu...eh... oby to pomogło..
ObyTo żeby chociaż inne ciasto urosło![]()
Ja akurat co 2 dzien dzialam, ale to dlatego, zeby nie wymeczyc mojego M tymi działaniami pod dyktando. Jak ma dopłynąć to dopłynie i w drugi dzień plemniorKochana a Ty jak polecasz starania? Codziennie czy co drugi dzień?
JAAAAA!!!!! piekna krecha!!! gratki!!Witam z rana tempka 36,8 a test ciążowy oznajmia mi ,że chyba ciąża ...Zobacz załącznik 787580
Spelnienia tego najwazniejszego marzenia!!! Ja jutro mam urodzinyDziewczyny ja na ginekologi o 14.00 wypis...miałam nie drożny jajowód prawy i moje jajeczka jak na ten dc marne..na szczęście jajowód udrożninny.. zobaczymy co dalej... mam urodziny i leżę w szpitalu...eh... oby to pomogło..
Hej Gwiazdeczki, ile dni przed owu może boleć jajnik? Jak spałam nie czułam, wyszłam z psami było ok, a teraz siedzę w fotelu i boli jak diabli... Może nospą się ratować?
paraplu jak tam się czujesz i jak nastrój?