Tak rozpulchnona jak najbardziej ciazaTo chyba dobry objaw co???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak rozpulchnona jak najbardziej ciazaTo chyba dobry objaw co???
nie nie nie, ja inaczej jelitowke przechodzeLux może ty jakąś jelitowki podlapalas?? Teraz tego pełno.
Oki ;-)
trzymam kciuki za WasOki ;-)
Daj znać co i jakA ja właśnie jadę do Pana Doktora... Stres jak cholera, ale muszę skonsultować wszystko jeszcze z kimś.
Dziś też byłam u swojej endokrynolog. Wyniki piękne, wszystko ok, nie wie czemu nie trybi.
Podała mi nazwisko Pani Androlog, ponoć świetna. A tego, do którego się zapisaliśmy odradza... teraz mam dylemat...
Kurcze teraz to i mnie ciarki przeszły bo przypominam sobie to wszystkono chcialabym !!!!! Boziu jak mi ciezko

No - niezła niespodziankaJa też się cieszę bardzo z Twoich dwóch kreseczek - tym bardziej, że od początku się razem trzymałyśmy
Będziesz szła n a betę?
jestem prze szczęśliwa,mam nadzieje, że będzie nam dane powymieniać informacjami i w ogóle
Nie na betę nie idę co ona mi da? Testy to samo pokażą
Mikaduchna a jeszcze nie dawno pisałaś, że odpuszczasz miesiąc o ludzie uwierzyć nie mogęto chyba sen
A powiedz mi czy kłuje Ciebie szyjka ? Bo mnie tak od czasu do czasu i teraz nie wiem czy tak może byćpoprzednich ciąż aż tak nie pamiętam
A tak poza tym to masz jakieś objawy?
Mnie właśnie to kłucie w szyjce zastanawiało bo od 24 dc się zaczęło i piersi bolały![]()
To za szalałaaa