reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Boje.się.tylko.ze kiedyś zbyt długo.zwlekalam. A.teraz wiek juz....
To jest to. Caraz czesciej sie to obserwuje. Ja tez zawsze mowilam ze do 30 trzeba porodzic a teraz sama chce zajsc po 30. Czasem pouczam mlodszych znajomych, ktorzy twierdza ze maja jeszcze czas - Bo pieniadze za male bo mieszkania wygodnego brak itp. ze pozniej moze byc za pozno. Ale azdy mysli ze pstryk i juz. Ja tez tak myslalam wrecz bylam pewna bo niby dlaczego mialby byc problem. Ale wiek chyba faktycznie ma znaczenie.

reklama
To jest to. Caraz czesciej sie to obserwuje. Ja tez zawsze mowilam ze do 30 trzeba porodzic a teraz sama chce zajsc po 30. Czasem pouczam mlodszych znajomych, ktorzy twierdza ze maja jeszcze czas - Bo pieniadze za male bo mieszkania wygodnego brak itp. ze pozniej moze byc za pozno. Ale azdy mysli ze pstryk i juz. Ja tez tak myslalam wrecz bylam pewna bo niby dlaczego mialby byc problem. Ale wiek chyba faktycznie ma znaczenie.
No tak to potem jest.. Ja z perspektywy czasu teraz sie cieszecze urodzilam corke majac niespelna 20 lat.. Wyszlam za maz, urodzilam, zdalam mature, teraz jestem na studiach i staramy sie o drugie;) ale wiem ze gdyby nie ta 'mila niespodziadka' to tez bym pewnie pare lat jeszcze czekala a potem mogloby byc roznie.. Dziewczyny damy rade:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry