reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lepiej zrób jutro, będzie bardziej wyraźna [emoji7]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

To jest z odpowiedzią yes or no [emoji57]
Mówi, ze dzien przed spodziewana miesiączka lub dokładnie w dzien pewność jest 99.9%.
Kosztował 18$ wiec kuzwa lepiej zeby mówił prawde[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
6.37 rano, temp 97.9 czyli jedna z wyższych jakie mialam, siknelam. Czy wy tez widzicie, czy mam zwidy? M poleciał po inny test.
a5454e81994d23a7e7b2f1bd1a9a4595.jpg

Widzę!! Gratulacje!!
A jak to było z twoja temperatura? Malała i teraz urosła czy stała w miejscu i urosła? Bo wiem, że test juz jeden robiłaś i wyszedł negatywny prawda? Który to był wtedy dc?
Ale super dzień dziewczyny!!
Ja padam.. wyszorowałam łazienkę i dwa pokoje, teraz M poszedł mi do piwnicy po ozdoby świąteczne i choinkę [emoji6] moze juz dziś ja ubiorę [emoji3]

Widzę!! Gratulacje!!
A jak to było z twoja temperatura? Malała i teraz urosła czy stała w miejscu i urosła? Bo wiem, że test juz jeden robiłaś i wyszedł negatywny prawda? Który to był wtedy dc?
Ale super dzień dziewczyny!!
Ja padam.. wyszorowałam łazienkę i dwa pokoje, teraz M poszedł mi do piwnicy po ozdoby świąteczne i choinkę [emoji6] moze juz dziś ja ubiorę [emoji3]

Basiu, ja zaczęłam mierzyć temp w połowie cyklu, wydaje mi sie ze mogło być to w dzien owu. Chyba, ze była wczesniej, co jest nawet bardziej prawdopodobne.
12 grudnia mialam leciutkie plamienie- teraz juz chyba moge zakładać ze implantacyjne. Zrobiłam test na drugi dzien chyba. Jestem w takim szoku mimo wszystko,ze nie umiem trzeźwo myśleć.
Tak wyglada ten wykres:

2314c357e5c8260b21dd66971b8661d6.jpg

Myślicie, ze ten 14 grudzień to mógł być spadek implantacyjny temperatury?[emoji848]

Czekam, aż mi sie zachce siku, sprawdzę na tym digital.

Boże Ewelinia, obyś miała rację. Cały czas myślę, że jest Dzidzia i się obroni. Może to tylko trefny test.
Do tego jestem taka chora, że nie mam siły nigdzie jechać - a chyba podświadomie boję się też, że kreski będą blednąć.. Więc jeśli do poniedziałku @ nie zawita to zrobię chyba tą betę. Dzięki, że trzymasz kciuki - doceniam:)

Wszystkie trzymamy!!!

Basiu, ja zaczęłam mierzyć temp w połowie cyklu, wydaje mi sie ze mogło być to w dzien owu. Chyba, ze była wczesniej, co jest nawet bardziej prawdopodobne.
12 grudnia mialam leciutkie plamienie- teraz juz chyba moge zakładać ze implantacyjne. Zrobiłam test na drugi dzien chyba. Jestem w takim szoku mimo wszystko,ze nie umiem trzeźwo myśleć.
Tak wyglada ten wykres:

2314c357e5c8260b21dd66971b8661d6.jpg

Myślicie, ze ten 14 grudzień to mógł być spadek implantacyjny temperatury?[emoji848]

Czekam, aż mi sie zachce siku, sprawdzę na tym digital.

Na to wyglada, że była to implantacja! Dlatego wcześniej nie wyszedł Ci test! I po implantacji zaczęła rosnąć temperaturka ! Extra [emoji7]

Mikaduchna, będzie wsZystko dobrze, zobaczysz! [emoji110]

Cheebay, te elektroniczne czasem nie biorą pod uwagę takiej małej bety. Ale dziewczyny radzą sobie i rozbieraja test na czynniki pierwsze i na pasku często jest kreska. Pamiętaj jakby co [emoji16]
Ale sądzę ze ci walnie napis pregnant jak byk [emoji173]

Kurde, kusicie tymi pozytywami [emoji12] Ale dzisiaj chyba nie będę już robić z entego sikańca... Ech.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Dziewczyny gratuluję zafasolkowanym!!! [emoji173]
Witam nowe staraczki i w ogóle trzymam kciuki za wszystkie kobitki ... oby jak najszybciej osiągnęły swój cel ! ;-)

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry