Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w tym cyklu tez sluzu nie mialam praktycznie, jedynie przy 2 w toalecie cos tam polecialo glutowatego niewielkiegoKurcze a moja małżusia się chyba obraziła po tym jak zafundowałam jej badanie na drożność i zero śluzu i dolegliwości z jajeczkowania... 11dc a ja ani śluzu ani nic... chyba doszła do wniosku że w tym cyklu odpłaci mi się za te męczarnie i nic nie pomoże![]()
Ogolnie dobrze.... Od czasu do czasu cos w podbrzuszu zaboli ale jest OK. Mam wilczy glod i zgageJutro ide po zwolnienie do rodzinnego, nie bede siedziec w pracy jak na szpilkach i ze strachem chodzic do wc, bo tam dostalam krwawienia w poprzedniej ciazy... Najwazniejsze ze goraczki nie mam juz
![]()
A u Ciebie jak tam?
Kurcze a moja małżusia się chyba obraziła po tym jak zafundowałam jej badanie na drożność i zero śluzu i dolegliwości z jajeczkowania... 11dc a ja ani śluzu ani nic... chyba doszła do wniosku że w tym cyklu odpłaci mi się za te męczarnie i nic nie pomoże![]()
Mój też! Jesteśmy dwie [emoji3]No i małpa przyszła do tabelki kolejna 15stycznia 4c starań,
U mnie... 14 dc... od 3 dni bawię się testami owulacyjnymi i kompletnie nie wiem co to oznacza... masakra, pomocy. Czy to oznacza, że owu nie było?Docia przykro mi
Emzilka gratuluję! Tak samo
Cheebay ps betę rób co 2 dni tak mi mój ginekolog zalecał co.2/3 dni żeby zobaczyć czy dobrze przyrasta.
Co tam u was dziewczyny Bulbasek Bertha ? StorAnia Spark ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziwiam... Ale warto@Bulbasek kochana, co za cudownny facet z Twojego męża!życzę Wam powodzenia.:*
Ja 32 cykl starań, czuję, że ten stracony, ale są następne...![]()
To małpiszon cholerny. Nie daje nam się wygonić na te 9 miesięcyNo i małpa przyszła do tabelki kolejna 15stycznia 4c starań,
Wydaje mi sie, ze 17 cos sie zadzialo.... Chociaz ekspertem nie jestem, ale ja mialam tak samo jak TyU mnie... 14 dc... od 3 dni bawię się testami owulacyjnymi i kompletnie nie wiem co to oznacza... masakra, pomocy. Czy to oznacza, że owu nie było?
U mnie... 14 dc... od 3 dni bawię się testami owulacyjnymi i kompletnie nie wiem co to oznacza... masakra, pomocy. Czy to oznacza, że owu nie było?
Kurcze, to dziwne. Skoro lekarzem się na tym opierają to powinny wskazywać dobrze...Wydaje mi się, że 17 coś było, ale trochę jak wróżenie z fusów te testy owu [emoji23] u mnie był cień potem trzy dni nic i dziś cień [emoji848] była owu i przegapiłam? Będzie dopiero?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom