Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze, to dziwne. Skoro lekarzem się na tym opierają to powinny wskazywać dobrze...
U mnie... 14 dc... od 3 dni bawię się testami owulacyjnymi i kompletnie nie wiem co to oznacza... masakra, pomocy. Czy to oznacza, że owu nie było?

Dla mnie była 17U mnie... 14 dc... od 3 dni bawię się testami owulacyjnymi i kompletnie nie wiem co to oznacza... masakra, pomocy. Czy to oznacza, że owu nie było?
Ja rano testujeJak dla mnie 17dc cos sie działo, skoro potem biel. Były staranka?
@cheebay zyje, zyje.. Mało dzisiaj ogarniam bo tak mi łeb pęka ze szkoda gadac. Do tego oczy ledwo moge otworzyc i jakies spanie mnie od 20.00 bierze
@Docia1975 niech szlag weźmie ten rok, nowy zacznie sie na pewno pozytywnie! :*
Ja nie robie teraz testu poki @ sie nie spozni, jakis spokoj wewnętrzny mnie ogarnął jak w zeszłym cyklu... Wiec pewnie dupa.
Kto jutro testuje, czego sie moge z rana spodziewac?![]()
Ja rano testujestresik jest
![]()
Każda z nas jest fighterką, nawet jak czasem musi chwilę odpocząć... ważne, żeby się podnieść i dalej walczyć o marzeniaCzerpie energię od takich fighterek jak TyTwój upór musi być nagrodzony :*
Mąż mi się udał. Naprawdę![]()