reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasek, powodzenia!!
Spark, jestes niesamowita[emoji15][emoji106]
Ktory masz dc? Przepraszam, jesli juz pytalam, nie moge spamietac takich dat[emoji4]

Windy,Paraplu, helooo? Gdzie jestescie, jak sie macie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziwię Ci się, sama często się tu gubię i pytam po 100 razy dziewczyn :p 19 dc dzisiaj ;)

reklama
@Spark podziwiam!!! Ja bym już dawno odpuściła pewnie. You're my Hero [emoji123][emoji123][emoji123]
@ Docia [emoji20], przykro, tule!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ej ej, bez takich mi tu ! My nie możemy odpuścić nawet, jeśli starania będą trwały 50 lat ! ( No dobra, zapominam, że jest coś takiego jak menopauza) . No to walczymy do menopauzy :D Taki jest plan ... :D

Dziewczyny jak zrobie betę jutro w pon, to kiedy najlepiej nastepna i ile razy powtórzyć?
Ehhh, testy wyszły pozytywne ale sie stresuje tym badaniem z krwi bardzo[emoji51]

Tak jak dziewczyny pisały co 2/3 dni się powtarza. Ja robiłam betę 3 razy.
U mnie... 14 dc... od 3 dni bawię się testami owulacyjnymi i kompletnie nie wiem co to oznacza... masakra, pomocy. Czy to oznacza, że owu nie było?
Wg mnie była 17 dc
Ja rano testuje :) stresik jest :p
Trzymam kciukasy

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Docia przykro mi :(

Emzilka gratuluję! Tak samo
Cheebay ps betę rób co 2 dni tak mi mój ginekolog zalecał co.2/3 dni żeby zobaczyć czy dobrze przyrasta.

Co tam u was dziewczyny Bulbasek Bertha ? StorAnia Spark ?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimiiiiii a co u Ciebie ? Pisz kobieto ! :) U mnie ok, właśnie robię własnoręcznie album do moich byłych podopiecznych, dzwoniły wczoraj z płaczem, że ich nie odwiedzam, a więc jutro jadę :D Razem z albumem ze zdjęciami robionymi przez 1.5 roku mojej pracy ! :D

Ej ej, bez takich mi tu ! My nie możemy odpuścić nawet, jeśli starania będą trwały 50 lat ! ( No dobra, zapominam, że jest coś takiego jak menopauza) . No to walczymy do menopauzy :D Taki jest plan ... :D

Taa a Dzanet Dzekson to niby jeszcze przed menopauza byla i zaszla naturalne? [emoji12] menopauza to jak widac zabde ograniczenie [emoji23] walczymy do smierci [emoji123][emoji123][emoji123]

Taa a Dzanet Dzekson to niby jeszcze przed menopauza byla i zaszla naturalne? [emoji12] menopauza to jak widac zabde ograniczenie [emoji23] walczymy do smierci [emoji123][emoji123][emoji123]

Liczyłam 50 lat od teraz, także wiesz, mając76 to mój "pytong" mający wtedy 84 będzie na wymarciu :D a raczej żaden w sile wieku się na mnie nie rzuci... :D

Nimiiiiii a co u Ciebie ? Pisz kobieto ! :) U mnie ok, właśnie robię własnoręcznie album do moich byłych podopiecznych, dzwoniły wczoraj z płaczem, że ich nie odwiedzam, a więc jutro jadę :D Razem z albumem ze zdjęciami robionymi przez 1.5 roku mojej pracy ! :D
Co to za podopieczne masz ?
U mnie wszyscy przeziębieni jedni juz pi inni w trakcie albo na początku.
Od stycznia biorę się za siebie załatwię sobie operacje na przepuklinę i wracam do odchudzania :) także roboty rok mnie czeka ;)

reklama
Co to za podopieczne masz ?
U mnie wszyscy przeziębieni jedni juz pi inni w trakcie albo na początku.
Od stycznia biorę się za siebie załatwię sobie operacje na przepuklinę i wracam do odchudzania :) także roboty rok mnie czeka ;)

Dzieciaczki ( opiekunka dziecięca ) ;) No to faktycznie niezły rok się zapowiada, ale to dobrze, zadbaj o zdrówko :D Kurde te przeziębienia to jakaś masakra, mam czasem wrażenie, że my przez forum się normalnie zarażamy, wszędzie bakterYje :p

Do góry