Mietowajagodka
Fanka BB :)
Przez forum to zamiast wirusami to.ciąża zarazmy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej, tak jest możliwość, że jeśli wydłużył Ci się cykl to płodne były później, to bardzo prawdopodobne.Hej Dziewczyny, mogę dołączyć?
Czy któraś z Was spotkała się z sytuacją opóźnionej owulacji? Ewentualnie czy w przypadku spozniającej się @, dni plodne również się opóźniają?
Rozrabialiśmy z mężem w 28 dc, dzień przed spodziewaną @, ale ta jednak 8 dni się spóźnia. Normalnie cykle mam 28 - 30 dni.
Robiłam test strumienuowy 6 dni po ale wyszedł negatywny, wiec z poprzednich razów nie udało sięa po ostatnim za wcześnie na wiarygodny wynik - jak sądzę.
Zastanawiam się więc czy jest szansa; że względu na wydłużny cykl przesunęły się tez dni plodne?
Paraplu a Ty to do wojska wysyłasz, czy może dla staraczek ?O matko padam na twarz. Zakupy przedswiateczne mnie wykonczyly, teraz skonczylam pakowanie [emoji33] Jutro kolejne zakupy i do zapakowania jeszcze 19 prezentow [emoji33][emoji33][emoji33]
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No były, byłyJak dla mnie 17dc cos sie działo, skoro potem biel. Były staranka?
@cheebay zyje, zyje.. Mało dzisiaj ogarniam bo tak mi łeb pęka ze szkoda gadac. Do tego oczy ledwo moge otworzyc i jakies spanie mnie od 20.00 bierze
@Docia1975 niech szlag weźmie ten rok, nowy zacznie sie na pewno pozytywnie! :*
Ja nie robie teraz testu poki @ sie nie spozni, jakis spokoj wewnętrzny mnie ogarnął jak w zeszłym cyklu... Wiec pewnie dupa.
Kto jutro testuje, czego sie moge z rana spodziewac?![]()
Moj lekarz powiedzial ze testami owu nie ma co sie sugerowac bo nie sa miarodajne na 100%Kurcze, to dziwne. Skoro lekarzem się na tym opierają to powinny wskazywać dobrze...
Ja dostalam po 3 dniach.. Ogolnie chyba 2 do 5 dni chybaDziewczynki, a czy może mi któraś podpowiedzieć po jakim czasie od odstawienia dupka można spodziewać się @? Pierwszy raz jestem na wywołaniu więc niebardzo ogarniam
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom