Luxuorius
Moderatorka
przykro mi, bardzoHej Ewelinia,
temperatury nie sprawdzałam, już nie musiałam.. Przeczytałam wynik, a po powrocie do domu @ już była.. Trzymaj się cieplutko i dawaj znać co u Ciebie - będę sobie czasami podpatrywać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przykro mi, bardzoHej Ewelinia,
temperatury nie sprawdzałam, już nie musiałam.. Przeczytałam wynik, a po powrocie do domu @ już była.. Trzymaj się cieplutko i dawaj znać co u Ciebie - będę sobie czasami podpatrywać.
Mikaduchna kochana moja jeszcze wczoraj tak się ucieszyłam twoją nowiną ale to... tak strasznie mi przykro
Queen_b juz w pl ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
O Boże...miałaś tak samo jak ja. Aż się płakać chce. Tylko, ze ja już pełna nadziei bo plamienie zniknęło po kilku dniach złapał mnie bol jakby mi ktoś sztylet wbił...
Musisz byc silna. Doskonale Cię rozumiem w tym momencie. Nie znam niestety odpowiedzi na pytanie: dlaczego.![]()
dzieki, ok, maly kopie jak szalony, bylismy na dlugich zakupach, nawet sie nie zmeczylamLux a jak tam u Ciebie jak samopoczucie ?
To dobrze, męcz męcz@Spark a tak jakoś milczę ;-) ale Was staram się czytać ! Grzecznie sobie odliczam czas do czerwca ;-) ale moje M i tak mecze [emoji51][emoji23] dziś 14dc narazie orzytukasy były 8,11,13 dc ;-) gdzieś się jakaś nadzieja tli ze a nóż widelec uda się naturalnie ;-) w każdym razie jestem w połowie 29cs. A jak u Ciebie kochana ?
Zafasolkowanym gratuluje !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Nimiti, mi też jest bardzo smutno.. Cały czas miałam nadzieję, że to, że kreska mi zbladła na tym trzecim teście, to jest po prostu wina testu. Jeszcze dzisiaj mówiłam M, że czuję, że fasolka nadal tam jest..Mikaduchna kochana moja jeszcze wczoraj tak się ucieszyłam twoją nowiną ale to... tak strasznie mi przykro
Queen_b juz w pl ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ahhh jakie to przykre...Dziękuję Nimiti, mi też jest bardzo smutno.. Cały czas miałam nadzieję, że to, że kreska mi zbladła na tym trzecim teście, to jest po prostu wina testu. Jeszcze dzisiaj mówiłam M, że czuję, że fasolka nadal tam jest..![]()
Za 2 dni, 21... Dla takiej bety to niby hektar, ale już trochę ochłonęłam, nie będę się tak spinać przynajmniej. [emoji16]Windy91 a na kiedy masz termin @ kurde a mi się wydaje, że coś na rzeczy .
Teraz pozostaje czekać i zaciskać [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja dzwonie do lekarza, ze chce zrobic beta a baba sie mnie pyta Czy mam order od lekarza[emoji15] Ja jej, ze nie, wizyte mam jutro I chcialabym miec juz ze soba wynik. Powiedziala ze skoro mam wizyte jutro rano to od razu po niej zrobimy test z krwi. Tak mnie zatkalo ze nie wiedzialam co powiedziec [emoji43] kiedy bylam w pierwszej ciazy zaczynałam ja w Polsce i żadnego skierowania nie potrzebowałam, sama sobie zrobiłam dwa razy[emoji35] i potem juz wyjeżdżałam w połowie 7t do stanow. Także tutaj pierwszy raz jestem w ciazy od poczatku i takie numery?! Jestem wsciekla
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22]Dziękuję Nimiti, mi też jest bardzo smutno.. Cały czas miałam nadzieję, że to, że kreska mi zbladła na tym trzecim teście, to jest po prostu wina testu. Jeszcze dzisiaj mówiłam M, że czuję, że fasolka nadal tam jest..![]()