Lanvin
Fanka BB :)
To ja chyba też czasem... [emoji14]Hehe no ja ostatnio duzo produkuje ale nie jestem trollem[emoji14]miejta litosc dla Parasoleczki [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja chyba też czasem... [emoji14]Hehe no ja ostatnio duzo produkuje ale nie jestem trollem[emoji14]miejta litosc dla Parasoleczki [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Spark, no było tutaj kilka takich ostatnio... Szukałam w postach, czy coś wcześniej pisały, a tu tylko wiadomość "dziewczyny, nie wierzę, że się udało" lub coś w tym stylu i zdjęcie...tylko po co? Myślę, że nikogo to na duchu nie podnosi... Ehh.Ooo, a tu akurat napisałaś to co mnie mega wkurza... jak wchodzi jakaś laska, przedstawia się, mówi, że starała się x miesięcy i mamy spojrzeć na test czy NAPRAWDE się udało, któraś odpowiada, że tak i gratuluje, a ona że jest taka szczesliwa, że dziękuje i tyle ją było widać... no soryy...
Ah ah, zajmijmy się lepiej Paraplu i jej cycem (jakkolwiek to brzmi[emoji14])![]()
Jak ja się cieszę, ze mamy już zrobione...Matko jedyna.. trza się za pierogi wigilijne brać a jakoś nie mam weny twórczej.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
A czemu teraz chce w tajemnicy?Dziś miałam rozmowę z moim J w maju mieliśmy się chajtać..w mieście rodzinnym... ja się poce..załatwiam torty i duperele..w końcu mieszkamy 300km od miasta rodzinnego a tu mi mówi że może w kwietniu i w tajemnicy... ha nie ogarniam...[emoji58]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom