NeSSi
Moderatorka
No już mnie nie kłuje, chyba, że się ruszam ... teraz to ćmi mnie jak na owulacjęHeh nawet bardzo dobry![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No już mnie nie kłuje, chyba, że się ruszam ... teraz to ćmi mnie jak na owulacjęHeh nawet bardzo dobry![]()
Ale badał Cię w ogóle, czy nie??
![]()
No nie wiem, nie słyszałam o tym :-) ja bazuje na przykładzie mojego miasta, u nas opinie się zgadzają :-) mój gin np. jest najlepszy i ma najlepsze opinie, ale są też dwie negatywne, bo komuś się nie podobało. Pozostali lekarze jak coś z nimi nie tak, to też opinie się wyświetlają, ale może w większych miastach jest większa konkurencja i lekarze korzystają z takiej opcji, tego nie wiem :-)Znany lekarz jest przeklamany. Ostanio sie dowiedziałam że można wykupić tam opcje premium wtedy nie będzie złych opinie. aga_ginekolog jest z łodzi ma fb i instagram sprawdź sobie ją. Często posty medyczne daje i jest bardzo przystępna
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
A była normalna?
Ja słyszałam o przypadkach że dziewczyny się w 3 lub 4 miesiącu dowiadywaly bo cały czas okres miały. Ale to chyba skrajne przypadki.
To daj koniecznie znać po badaniu. A robiłaś test w międzyczasie?Jak wróci bo właśnie wychodził, będzie badanie, i zobaczymy co dalej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj nimitii nie to mój pierwszy razEvelinia czy ty nie byłaś kiedyś na marcowych mamach?
Spark ja ciebie proszę liczę na ciebie babo !![]()
)))
Ja tu was siedzę i podczytuję apropos nie wiem czemu kilka stron się nie wyświetliło i widziałam tam jakaś panna się burzyła o co chodziło?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Piękne kreseczki! Gratulacje!Witaj nimitii nie to mój pierwszy raz
Fora zawsze podczytywalam skrycie
Na BabyBoom jakoś nabrałam odwagi
Dziewczyny zobaczcie jaka różnica w testach dziś robiłam , by zobaczyć jak na tych doz wyglądają kreski (te paskowe można o kant dupy) ja tu martwiłam się że tak mało widoczna ta kreska a tu takie coś! !!Zobacz załącznik 788452

Podziel się fluidkami [emoji173]Witaj nimitii nie to mój pierwszy raz[emoji14]
Fora zawsze podczytywalam skrycie
Na BabyBoom jakoś nabrałam odwagi
Dziewczyny zobaczcie jaka różnica w testach dziś robiłam , by zobaczyć jak na tych doz wyglądają kreski (te paskowe można o kant dupy) ja tu martwiłam się że tak mało widoczna ta kreska a tu takie coś! !!Zobacz załącznik 788452