reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Boze dziewczyny jakies zalamanie mam :( wszystko mnie juz boli, krzyz zaraz odpadnie :( chceeee urodzic!!!!!!
Lux, a może spróbuj ciepłej kąpieli? Rozluźni Cię, a maluszka przygotuje do porodu...
Fakty medyczne są takie, że sygnał do rozpoczęcia porodu daje dziecko - i nie wcześniej niż dopiero wtedy, kiedy jest gotowe. Widocznie Nataniel nie jest jeszcze gotowy. Masz teraz czas na wyciszenie się - a reszta niech szykuje Święta. Ciesz się ostatnimi chwilami kiedy to Ty decydujesz co będziesz robić...

Hej :* obiecalam ze sie odezwe za jakis czas :) dzisiaj bylam na prenatalnych[emoji14]
1482413297276.jpg
1482413301192.jpg

Przedstawiam Wam mojego malego ufoludka :D ma 5.4 cm[emoji14]dzisiaj 12 tydzien 0 dni :D wszystko jest dobrze i dzidziol sie prawidlowo rozwija [emoji173] niestety lekarz nie umiał sie zdecydowac na plec takze musze poczekac do 18 stycznia na wizyte u mojego gina :D życze Wam przy okazji zdrowych i wesolych świąt , spędzonych z najbliższymi :* i oczywiscie dwóch upragnionych kresek a potem takiego widoku [emoji178]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1482413297276.jpg
    1482413297276.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 442
  • 1482413301192.jpg
    1482413301192.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 441
Hej :* obiecalam ze sie odezwe za jakis czas :) dzisiaj bylam na prenatalnych[emoji14]Zobacz załącznik 788600Zobacz załącznik 788601
Przedstawiam Wam mojego malego ufoludka :D ma 5.4 cm[emoji14]dzisiaj 12 tydzien 0 dni :D wszystko jest dobrze i dzidziol sie prawidlowo rozwija [emoji173] niestety lekarz nie umiał sie zdecydowac na plec takze musze poczekac do 18 stycznia na wizyte u mojego gina :D życze Wam przy okazji zdrowych i wesolych świąt , spędzonych z najbliższymi :* i oczywiscie dwóch upragnionych kresek a potem takiego widoku [emoji178]

Jski piękny dzidziuś :) gratulacje :)

U mnie z wiekiem przyszło i to był wpis niejako subiektywny [emoji9]wiec wieku Ci nie wypominam [emoji12]
Ja bardzo dojrzewałam do macierzyństwa dopiero przy adoptowanym synku pojęłam jaki to skarb [emoji7] ( w sensie każde dziecko)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja uwielbiam dzieci - ale tylko swoje.
Do innych mam podejście zawodowe - jestem nauczycielką:rolleyes2:
A wiek? Na mnie jakoś nie bardzo wpływa. Nie tylko głowa młoda, ale i ciało niczego sobie...
Tylko cycki mi jakoś zanikły - z dużego DD zostało małe AA tudzież pryszcze:yes::growl:
No i czasem łapię się na tym, że używam zwrotów albo symboli, które mało kto jeszcze zna - ostatnio wyjechałam do chłopaczka z którym razem trenujemy, żeby nie był taki "lew salonowy" - to się na mnie popatrzył jak na jakąś skamieniałość z mezozoiku i zapytał co to za bydlę...

Hej :* obiecalam ze sie odezwe za jakis czas :) dzisiaj bylam na prenatalnych[emoji14]Zobacz załącznik 788600Zobacz załącznik 788601

Cudo, gratuluję [emoji173] odzywaj się czasem co u Ciebie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Gratulacje Megan! [emoji173]️ rośnijcie zdrowo! A ty do nas zaglądaj częściej [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry